skip to Main Content

wij verzorgen de

Loonadministratie

Altijd op de hoogte

Door onze dagelijkse praktijk zijn wij tenslotte steeds op de hoogte van actuele wijzigingen aan zowel het fiscale front als op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Wanneer wij de loonadministratie van u overnemen, gaan we aanzienlijk verder dan alleen het zorg dragen voor de loonbetalingen en afdrachten. Door onze aanvullende werkzaamheden brengen wij steeds uw volledige personeelsbeleid in kaart. DIRECT Payrolling seint u bijvoorbeeld in wanneer contracten aflopen en wanneer het tijd is voor functioneringsgesprekken. Ook zaken als ziekteverzuim en vakantiedagentegoeden houden we voor u exact in de gaten.

Meer tijd overhouden

Omdat we desgewenst ook de contacten onderhouden met instanties als de Belastingdienst, het UWV en pensioenfondsen, houdt u als ondernemer aanzienlijk meer tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen. Dankzij de uiterst scherpe tarieven van DIRECT Payrolling bespaart u naast tijd ook nog eens het nodige geld.

Unieke payrollservice voor uitzendbureau’s

Met onze unieke payrollformule voor uitzendbureaus bieden wij een complete oplossing die u helemaal ontzorgt tegen de scherpst mogelijke prijs. Hierdoor komt de focus van uw intermediairs weer voor 100% te liggen op de kernactiviteit van uw bedrijf, het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Heeft u nog vragen over payrolling? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. Wij informeren u graag over de payrollmogelijkheden en onze scherpe omrekenfactor.

x
Chat met één van onze medewerkers.
Back To Top