Een groeiend bedrijf, dat betekent meer werk én meer personeel. Maar ook meer zorgen. Terwijl jij die vrije ondernemersgeest niet wilt kwijtraken. Bij DIRECT Payrolling & Staffing maken we ondernemen makkelijk. En daarom nemen we alle personeelszaken graag over. Het enige wat jij hoeft te doen, is je personeel aan het werk houden.

Navigeer snel naar

Heb je te maken met werkgeverslasten?

Het hebben van personeel brengt een wirwar aan kosten met zich mee. Sociale premies, verlof, vakantiegeld, pensioenopbouw, loondoorbetaling bij ziekte… En de precieze werkgeverslasten verschillen ook nog eens per cao. Handig is dat met DIRECT juist heel goed inzicht gegeven wordt in personeelskosten; aan het eind van de maand ontvang je namelijk één factuur.

Jouw precieze werkgeverslasten berekenen, daarvoor heb je de zogenaamde ‘omrekenfactor’ nodig, een cijfer dat we baseren op het aantal gewerkte uren en het brutoloon van het personeel. De omrekenfactor is daarom per werkgever anders.

Gecertificeerde HR partner

Met de nodige certificeringen weet je dat je zaken doet met de juiste partner.

Maatwerk oplossingen

We kijken samen naar jouw persoonlijke situatie. Altijd een passende oplossing.

Binnen 24 uur op contract

Geen lange lijnen, maar snel schakelen. Jouw medewerker binnen 24 uur op contract.

Meer dan 15 jaar ervaring

Met ruim tien jaar ervaring hebben we inmiddels nagenoeg elke ondernemersvraag hebben beantwoord.

Hoe ziet de payroll constructie voor werkgevers eruit?

Met onze overeenkomst komen jouw werknemers bij ons in dienst, terwijl ze bij jou werken. Ze gaan met ons een arbeidsovereenkomst aan, en dus nemen wij de volledige administratieve, financiële en juridische verplichtingen van je over.

Maar ook zijn wij er voor de alledaagse situaties: bijvoorbeeld wanneer een werknemer ziek is. Dan mag die gewoon naar ons bellen, waarna wij jou op de hoogte stellen.

Samen een krachtig HR-beleid opzetten.

Als HR-partner kijken we samen kritisch naar de in- en uitstroom, de ontwikkeling, de arbeidsvoorwaarden en het verzuim van personeel. Samen gaan we een toekomstbestendig HR-beleid opzetten, waarbij we putten uit onze jarenlange ervaring met alle branches.

Stel, je hebt een hoog percentage ziekteverzuim. Dan zoeken we samen uit wat hier de reden van is. Een te hoge werkdruk? Motivatieproblemen? Onduidelijke verwachtingen? Vervolgens adviseren we wat het beste re-integratietraject is, zodat het bedrijf niet langer de dupe is.

Mijn DIRECT: jouw online omgeving

Mijn DIRECT omgeving is een online platform van DIRECT Payrolling & Staffing voor flexwerkers, inleners en intermediairs. Voor inleners en intermediairs zorgt Mijn DIRECT voor extra gemak bij het verlonen van personeel. Zo kunnen inleners en intermediairs het digitaal op contract nemen van nieuwe flexkrachten via de app volgen, documenten van flexkrachten inzien én online de urenregistratie bijhouden.

Direct jouw payroll tarief berekenen

Stap 1: gegevens invullen

Stap 2: tarief berekenen

Wat is het bruto uurloon van de medewerker?
In dit veld vul je het bruto uurloon van de medewerker in. Je kunt ook loonschalen vanuit de desbetreffende cao hanteren. Bij het vaststellen van het brutoloon hanteer je minimaal het minimum uurloon en de afspraken conform de cao. Kom je er niet helemaal uit, dan adviseren we je in een later stadium graag verder.

Gaat het om een bestaande of nieuwe medewerker?
In deze calculator kunnen we een flex tarief indicatie geven op basis van een nieuwe te verlonen medewerker. Wil je het flex tarief voor een bestaande medewerker berekenen? Dan raden we je aan om dit in een persoonlijk gesprek later bij ons aan te geven. Dit heeft alles te maken met het arbeidsverleden van de medewerker.×
Bij een bestaande medewerker kijken we graag gezamenlijk naar de mogelijkheden om onze flex dienstverlening toe te passen. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, door contact op te nemen via 026 - 372 45 20.
Is het aantal uren in de week vast of variabel?
Werkt de medewerker geen vast aantal uren per week? Dan kan je kiezen voor variabele uren. Voor medewerkers met een vast aantal uren per week geef je eenmalig het aantal uren door.Is er een CAO van toepassing op jouw bedrijf?
Afhankelijk van de sector waar de medewerker in werkzaam is, wordt gekeken op welke basis de medewerker in dienst zal worden genomen. In een persoonlijk gesprek zullen wij je hier ook nader over adviseren.
Wil je ziekteverzuim meeverzekeren?
Het flex tarief wordt uitgebreid met reserveringen voor ziekteverzuim wanneer ervoor wordt gekozen om ziekteverzuim mee te verzekeren. Dit betekent dat we je ontzorgen en dat je geen factuur zult ontvangen bij een zieke medewerker. Kies je ervoor om ziekteverzuim niet mee te verzekeren, dan zal het flex tarief lager zijn. De verzuimuren worden dan apart aan je doorberekend.Welke CAO is van toepassing?

Wat is de functiebenaming van de medewerker?

OUTPUT

Op zoek naar een partner op gebied van personeelszaken?

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur de tarieven in je mailbox. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen.

 • Het totale juridische werkgeverschap uitbesteed
 • Start vandaag nog met risicoloos ondernemerschap
 • Een vast professioneel team met korte lijnen
 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie.

We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en u kunt ons contacten waar en wanneer u ons nodig heeft. Wij zijn DIRECT Payrolling & Staffing.

Kunnen we je verder helpen? Neem contact op.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord