skip to Main Content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Uitzenden en detacheren voor werkgevers

Goed werkgeverschap én het juiste personeel

Uitzenden en detacheren voor werkgevers

Goed werkgeverschap én het juiste personeel

Personeel is het grootste goed in een organisatie. En is eigenlijk dus ook allesbepalend voor de prestaties in jouw organisatie. Dit geldt voor vaste én flexibele (tijdelijke) medewerkers. Bij DIRECT Payrolling & Staffing ondersteunen we met onze uitzenddienstverlening. Zo bieden we de juiste kennis én kunde, een online systeem én jobboard en een uitzonderlijk groot netwerk.

Wat houdt uitzenden voor werkgevers in?

Ga je voor onze uitzenddienstverlening, dan houdt dit in dat we samen met elkaar de allocatiefunctie vervullen. Dit betekent dat we in samenspraak de juiste medewerkers voor jouw openstaande vacatures proberen te werven. Selecteren doe je uiteraard zelf, maar we adviseren hier natuurlijk ook al te graag bij. Bij het uitzenden zorgen we dat alle vlakken van het wervingsproces worden afgetikt: we vinden de juiste match, zetten een duidelijk arbeidscontract op én verzorgen de algehele verloning van de medewerker. Arbeidscontracten worden daarbij op basis van niet-exclusiviteit aangeboden.

Beeld-DPR-werving-en-selectie

Wat is de werkwijze bij het uitzenden voor werkgevers?

Goed om te weten is dat DIRECT Payrolling & Staffing samenwerkt met de NBBU. Dit houdt in dat medewerkers onder de CAO voor uitzendkrachten van de NBBU vallen. Dit biedt ultieme flexibiliteit voor werkgevers. Enkele belangrijke uitgangspunten van deze cao zijn, de volgende:

  • Volledige flexibiliteit gedurende de eerste 78 gewerkte weken
  • Totale flexibele contractperiode van minimaal 5,5 jaar in plaats van 2 jaar
  • Pensioenvoorziening die gelijkwaardig is aan een groot aantal bedrijfstakpensioenfondsen

Uitzenden verloopt in enkele stappen:

1. We luisteren heel goed naar elkaar: wat zijn jouw behoeftes als het gaat om de functie, wat zijn je wensen op het gebied van het contract (zoals bijvoorbeeld arbeidsduur, type dienstverband, etc.) en welke afspraken maken we onderling?

2. Onze experts zullen in overleg met de werkgever de vacature opstellen, dit aan de hand van de DALT-methode (die bijdraagt aan een optimale vindbaarheid). Daarna wordt deze uitgezet in ons netwerk. Ons HR-team gaat vervolgens voor je aan de slag.

3. Je ontvangt persoonlijke logingegevens tot jouw Mijn DIRECT omgeving én het jobboard. Hierin kan je direct alles inzien. Denk hierbij aan: alle actieve medewerkers, alle openstaande en ingevulde vacatures, uren, facturen en to do’s.

4. Is er een match met een potentiële kandidaat? Dan ben en blijf jij in de lead. Bij een match tussen de werkgever en de kandidaat sturen wij een opdrachtovereenkomst toe, waarin de voorwaarden en medewerkersgegevens worden bevestigd.

5. Wij werven en selecteren potentiële medewerkers, en stellen deze te werk onder jouw leiding en toezicht.

6. De experts van DIRECT Payrolling & Staffing zetten zich gedurende de samenwerking voortdurend in om de kwaliteit naar zowel de werkgevers als de medewerker te borgen. Zo zijn we continu betrokken bij eventuele evaluatiegesprekken en preventief verzuimmanagement.

7. Tot slot blijven we nauw in contact. We zullen periodiek onze samenwerking evalueren.

Een volledig digitaal wervingsproces in Mijn DIRECT

Bij DIRECT Payrolling & Staffing werken we ook met onze uitzending en detachering dienstverlening (bijna) volledig digitaal. Neem je onze diensten af, dan krijg je automatisch toegang tot jouw persoonlijke Mijn DIRECT omgeving. Hierin zie je realtime alles betreffende jouw (nieuwe) medewerkers. Niet alleen volg je het hele wervingsproces op de voet, het systeem houdt ook alles voor je bij als archief. Je zit alle overzichten terug van de ingevulde uren, loonstroken en andere documentatie.

Wat is het uitzendtarief voor werkgevers?

Bij DIRECT Payrolling & Staffing werken we altijd met persoonlijke offertes op maat. Het tarief en het voorstel dat we doen, dekt altijd meerder zaken. Zo zal het tarief altijd worden voorzien van kosten zoals het brutoloon, de sociale verzekering, premies, vakantiegelden en eventuele andere cao-gerelateerde kosten. Verder bestaat het tarief ook uit de wervingsactiviteiten die we voor je doen. En tot slot zal er een factor worden berekend die de kostprijs bepaalt. Hiermee zorgen we ervoor dat factoren zoals het verzuimrisico en betalingsverplichtingen gedekt worden.

Meestgestelde vragen over uitzenden en detacheren voor werkgevers

Je bedrijf groeit, dat is goed nieuws. Dat geef je niet alleen nieuwe kansen maar ook ontzettend veel energie. Je wilt dan natuurlijk wel dat zaken snel en goed worden geregeld. DIRECT Payrolling & Staffing helpt verder. Want of je nou van nul naar één medewerker gaat of dat je juist op zoek bent naar meerdere medewerkers tegelijkertijd: met de dienstverlening van DIRECT Payrolling & Staffing ben je flexibel aan het ondernemen zónder zorgen. Wij regelen, samen met jou, de kandidaten, zorgen dat iedereen een passend contract krijgt en totaal worden verzekerd van zaken die op orde zijn.

Bij DIRECT Payrolling & Staffing houden we rekening met soortgelijke zaken. Ons uitgangspunt is dat we iedere werkzoekende een eerlijke kans op passend werk geven, ongeacht leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit. Bij de werving en selectie worden werkzoekenden gelijk behandeld doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn.

Vraag direct jouw
uitzendtarief aan

Samen hebben we één doel: het vinden van geschikt personeel voor jouw organisatie. Hier ondersteunen we maar al te graag bij – zoals een recruitment bureau of werving- en selectiebureau doet. Onze experts adviseren zowel intermediairs als werkgevers, en zowel kleine als grote bedrijven. Met onze tien jaar ervaring en ons grote netwerk, is DIRECT Payrolling & Staffing naast jouw partner in personeelszaken ook sparringpartner! Laten we direct in contact komen.

Back To Top