Payroll vanaf 1.44

Bereken en bekijk jouw payroll factor.

Payroll vanaf 1.44

Bereken en bekijk jouw payroll factor.

Payroll nu extra voordelig

Op zoek naar een manier om ultra flexibel te ondernemen, zonder werkgeversrisico’s? Dat kan nu bij DIRECT Payrolling & Staffing voor een extra voordelig tarief. Onze tarieven beginnen vanaf 1.44, en zijn volledig gebaseerd op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Arbeidsrisico’s, ziekteverzuim, verzekeringen, juridische kwesties en pensioenen. Onze HR-experts denken graag met je mee en brengen al deze zaken terug naar een alles-in-één payroll factor, op maat gemaakt voor jouw situatie.

Hoe kunnen wij dit voordelige tarief aanbieden? Wij werken voor diverse (sterk groeiende) ondernemers en kunnen dankzij de gezamenlijke groei veel van de standaard processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen en risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat je met onze diensten zelfs voordeliger uit bent, dan wanneer je het zelf gaat doen. Benieuwd naar jouw payrollfactor? Scroll naar beneden en bereken jouw tarief op maat. Heb je liever een informatief gesprek met onze payroll consultant? Meld je dan aan voor een vrijblijvend videoconsult. Joël vertelt je graag meer over wat payroll voor jou kan betekenen.

  • Je loopt per direct minder risico’s en kunt zorgeloos ondernemen;
  • Je hebt direct inzicht in alle personeelskosten;
  • Je hebt altijd een HR-kennispartner die verder helpt;
  • Je hebt niet te maken met extra afdrachten of reserves;
  • Je hoeft geen grote investering te doen in speciale software voor personeel;
  • Je hoeft geen juridische, verzuim technische of andere bijkomende kosten te maken;
  • Je bent geen extra tijd kwijt aan salarisadministratie en dergelijke.
Nu vanaf 1.44

In 2 stappen weten waar je aan toe bent met onze payroll calculator

Een payroll tarief wordt altijd berekend door het bruto uurloon van een medewerker te vermenigvuldigen met de geboden payroll factor. De hoogte van de payroll factor wordt berekend aan de hand van een aantal zaken, bijvoorbeeld het type medewerker, de branche en meer. Bereken hier direct jouw payroll-tarief.

Stap 1: gegevens invullen

Stap 2: tarief berekenen

Wat is het bruto uurloon van de medewerker?
In dit veld vul je het bruto uurloon van de medewerker in. Je kunt ook loonschalen vanuit de desbetreffende cao hanteren. Bij het vaststellen van het brutoloon hanteer je minimaal het minimum uurloon en de afspraken conform de cao. Kom je er niet helemaal uit, dan adviseren we je in een later stadium graag verder.

Gaat het om een bestaande of nieuwe medewerker?
In deze calculator kunnen we een flex tarief indicatie geven op basis van een nieuwe te verlonen medewerker. Wil je het flex tarief voor een bestaande medewerker berekenen? Dan raden we je aan om dit in een persoonlijk gesprek later bij ons aan te geven. Dit heeft alles te maken met het arbeidsverleden van de medewerker.×
Bij een bestaande medewerker kijken we graag gezamenlijk naar de mogelijkheden om onze flex dienstverlening toe te passen. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, door contact op te nemen via 026 - 372 45 20.
Is het aantal uren in de week vast of variabel?
Werkt de medewerker geen vast aantal uren per week? Dan kan je kiezen voor variabele uren. Voor medewerkers met een vast aantal uren per week geef je eenmalig het aantal uren door.Wil je ziekteverzuim meeverzekeren?
Het flex tarief wordt uitgebreid met reserveringen voor ziekteverzuim wanneer ervoor wordt gekozen om ziekteverzuim mee te verzekeren. Dit betekent dat we je ontzorgen en dat je geen factuur zult ontvangen bij een zieke medewerker. Kies je ervoor om ziekteverzuim niet mee te verzekeren, dan zal het flex tarief lager zijn. De verzuimuren worden dan apart aan je doorberekend.Is er een CAO van toepassing op jouw bedrijf?
Afhankelijk van de sector waar de medewerker in werkzaam is, wordt gekeken op welke basis de medewerker in dienst zal worden genomen. In een persoonlijk gesprek zullen wij je hier ook nader over adviseren.
Welke CAO is van toepassing?

Wat is de functiebenaming van de medewerker?

OUTPUT

Plan een afspraak in voor een gratis consult

Joël Knuijver
calendly

Benieuwd hoe jouw onderneming flexibel kan ondernemen? In een videocall bekijken wij samen hoe we jouw personeelszaken kunnen inrichten. Kies gerust een datum en tijdstip, dan spreken we elkaar snel!

Plan direct je afspraak

Joël Knuijver
Accountmanager