Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Onze evenementen

Alle aankomende evenementen

Hieronder vind je alle aankomende evenementen terug die we de komende periode organiseren. Wil je nou op de hoogte blijven van alle evenementen en zelfs een melding ontvangen? Dat kan! Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2024

Tijdens het SLIM! Flexevent 2024: Voorbereid op de toekomst! bereiden twee professionals je volledig voor op de aankomende Wtta (Wet Toelating Terbeschikkingstelling van Arbeidskrachten) en leer je alles over de laatste ontwikkelingen van AI door een AI-expert. Samen kijken we hoe jouw flexonderneming blijft pieken in tijden van nieuwe ontwikkelingen!

Bekijk hieronder welke evenementen we al eerder hebben georganiseerd

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2022

Tijdens het SLIM! Flexevent 2022: Denken in kansen! stonden we stil bij het anders kijken naar bestaande competenties en kwaliteiten en het actief benaderen én vinden van (passief) talent in tijden van aanhoudende arbeidskrapte. Als flexondernemer de taak om je niet uit het veld te laten staan en juist te denken in kansen!

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2020

Het SLIM! Flexevent ‘Getting Back on Track’ op 7 oktober 2020: een must voor iedereen die actief is in de uitzend-, detachering- en/of recruitment branche, of daar op een andere manier vakmatig bij betrokken is. In nauwe samenwerking organiseerden trainingsbureau artra en partner in personeelszaken en backoffice dienstverlener DIRECT Payrolling & Staffing voor de vierde keer dit kennisevent. In 2020 op locatie én online. Uiteraard rekening houdend met de nodige coronamaatregelen.

Heb je het SLIM! Flexevent 2020 gemist en wil je deze graag terugkijken? Dat kan!

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2019

Het SLIM! Flexevent op 30 oktober 2019: een must voor iedereen die actief is in de uitzendbranche, of daar op een andere manier vakmatig bij betrokken is. In nauwe samenwerking met trainingsbureau ARTRA organiseert DIRECT Payrolling & Staffing voor de derde keer het unieke SLIM! Flexevent.

Beeld-DPR-wet-WAB

Recruitment 2.0: Het begint op LinkedIn

Op 19 juni 2019 vertellen Nadine van Dam en Marlijn van Iersel je alles over LinkedIn Recruitment. Waar? Bij ons ’thuis’ in Arnhem.

Beeld-DPR-ET-regeling

Ontbijtsessie ET-regeling - 13 maart 2019

Op 13 maart 2019 starten we de dag met een interessante en leerzame ontbijtsessie over de ET-regeling. Waar? Bij ons ’thuis’ in Arnhem.

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2018

Het SLIM! Flexevent op 11 oktober 2018: een must voor iedereen die actief is in de uitzendbranche, of daar op een andere manier vakmatig bij betrokken is. In nauwe samenwerking met trainingsbureau ARTRA organiseert DIRECT Payrolling voor de tweede keer het unieke flexevent SLIM!.

Logo payrolling

DIRECT's Seminar 2018

Eind 2018 wordt een interessant en leerzaam seminar speciaal voor intermediairs georganiseerd. Waar? Bij ons ’thuis’ in Arnhem.

intercedent van het jaar

Intercedent van het jaar verkiezing 2018

Dit jaar zijn wij voor de tweede keer op rij trotse sponsor van de Intercedent van het Jaar verkiezing, georganiseerd door ARTRA. Ben of ken jij iemand die de titel intercedent van het jaar 2018 verdient? Meld hem of haar dan aan!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top