skip to Main Content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Alle aankomende evenementen

Alle aankomende evenementen

Hieronder vind je alle aankomende evenementen terug die we de komende periode organiseren. Wil je nou op de hoogte blijven van alle evenementen en zelfs een melding ontvangen? Dat kan! Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2020: Getting Back on Track

Het SLIM! Flexevent 2020: Getting Back On Track, is een must voor iedereen die actief is in de uitzend-, detachering- en/of recruitment branche, of daar op een andere manier vakmatig bij betrokken is. In nauwe samenwerking organiseren trainingsbureau artra en partner in personeelszaken en backoffice dienstverlener DIRECT Payrolling & Staffing voor de vierde keer dit kennisevent. Dit jaar op locatie (vol) én online. Uiteraard rekening houdend met de nodige coronamaatregelen.

Bekijk hieronder welke evenementen we al eerder hebben georganiseerd

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2019

Het SLIM! Flexevent op 30 oktober 2019: een must voor iedereen die actief is in de uitzendbranche, of daar op een andere manier vakmatig bij betrokken is. In nauwe samenwerking met trainingsbureau ARTRA organiseert DIRECT Payrolling & Staffing voor de derde keer het unieke SLIM! Flexevent.

Beeld-DPR-wet-WAB

Recruitment 2.0: Het begint op LinkedIn

Op 19 juni 2019 vertellen Nadine van Dam en Marlijn van Iersel je alles over LinkedIn Recruitment. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem.

Beeld-DPR-ET-regeling

Ontbijtsessie ET-regeling - 13 maart 2019

Op 13 maart 2019 starten we de dag met een interessante en leerzame ontbijtsessie over de ET-regeling. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem.

Slim flex event

SLIM! Flexevent 2018

Het SLIM! Flexevent op 11 oktober 2018: een must voor iedereen die actief is in de uitzendbranche, of daar op een andere manier vakmatig bij betrokken is. In nauwe samenwerking met trainingsbureau ARTRA organiseert DIRECT Payrolling voor de tweede keer het unieke flexevent SLIM!.

Logo payrolling

DIRECT's Seminar 2018

Eind 2018 wordt een interessant en leerzaam seminar speciaal voor intermediairs georganiseerd. Waar? Bij ons ‘thuis’ in Arnhem.

intercedent van het jaar

Intercedent van het jaar verkiezing 2018

Dit jaar zijn wij voor de tweede keer op rij trotse sponsor van de Intercedent van het Jaar verkiezing, georganiseerd door ARTRA. Ben of ken jij iemand die de titel intercedent van het jaar 2018 verdient? Meld hem of haar dan aan!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Back To Top