Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Payrolling in Leeuwarden

Payrolling in Leeuwarden

Wil je wel personeel, maar jezelf niet opzadelen met alle risico’s en administratie die daarbij komen kijken? Dan is payroll voor jouw bedrijf in Leeuwarden een idee: met payrolling zetten wij jouw personeel op onze loonlijst. Hiermee geef je de complete personeelsadministratie uit handen – en weet je dat het tot in de puntjes geregeld is. Dat geeft een goed gevoel!

DIRECT maakt ondernemen makkelijk(er)

Bij DIRECT Payrolling & Staffing hebben we een doel: ondernemen makkelijk(er) maken! Dit doen we onder andere door payrolling. Met deze personeelsconstructie zetten talloze ondernemers hun werknemers op onze loonlijst. Dit zijn bijvoorbeeld mkb’ers zoals winkeliers en restaurants, maar ook grote bedrijven zoals callcenters en bouwbedrijven.

Als payrollbedrijf is DIRECT in het hele land actief, van in Rotterdam tot in Enschede en van in Maastricht tot in Leeuwarden.

Hoi personeel, farwol personeelsadministratie

Met payroll voor jouw bedrijf in Leeuwarden zeg je hallo tegen personeel en farwol – doei! – tegen de personeelsadministratie. Want omdat wij jouw personeel op de loonlijst nemen, ben jij op papier niet de werkgever en hoef je je dus ook niet druk te maken om contracten, het uitbetalen van salaris, het afdragen van premies en werkgeverslasten, loondoorbetaling bij verzuim of pensioenregelingen.

Bij veel bedrijven, ook in Leeuwarden, verandert het personeelsbestand van tijd tot tijd. Het is er een komen en gaan van studenten, parttimers, vaste krachten en interims. Alle deze verschillende contracten zorgen voor nogal wat administratie. Met DIRECT achter de hand, reduceer je dit alles tot slechts één factuur.

Lees meer over payrolling voor werkgevers

Personeel aannemen? Binnen 24 uur geregeld

Laat je DIRECT jouw personeel aannemen, dan hoef je alleen maar de juiste kandidaat te werven en selecteren. Die meld je simpelweg bij ons aan – verder heb je geen omkijken naar administratieve handelingen! Wij nemen de werknemer digitaal op contract volgens de cao. En dit doen we snel. De werknemer in Leeuwarden kan al binnen 24 uur op onze payroll staan.

Meer weten over payrolling in Leeuwarden?

Voor elke ondernemer in Leeuwarden en omgeving hebben wij een goede payrolloplossing. Wil je meer weten over onze payrollservices in Leeuwarden? Weten welke tarieven wij hanteren? Bel ons meteen of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top