Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Julisa Fereijra-Phelipa en Vincent Veenbrink aan het presenteren op het SLIM! Flexevent 2024

Dit was het SLIM! Flexevent 2024: Voorbereid op de toekomst!

Laatste update op 14 mei 2024 om 02:49 pm
Leestijd: 3 minuten

Op donderdag 11 april vond de 7e editie van het SLIM! Flexevent plaats, hét kennisevent voor de flexbranche. Dit keer met het thema: Voorbereid op de toekomst! Tijdens het event vertelden Julisa Fereijra-Phelipa en Vincent Veenbrink van Normec VRO de deelnemers alles over de laatste ontwikkelingen omtrent de Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (Wtta). In de tweede masterclass nam AI-expert Ebel Slijp iedereen mee in de wereld van AI. Deelnemers kregen de nodige handvatten om zelfstandig successen te boeken in tijden van nieuwe (technologische) ontwikkelingen. Dank aan alle deelnemers, sprekers, artra en de Kookplaats, samen hebben we het event tot een succes gemaakt.

Navigeer snel naar

Wet Toelating Terbeschikkingstelling van Arbeidskrachten

Inmiddels is iedereen op de hoogte van het nieuwe wetsvoorstel, de Wtta. Vanaf 1 januari 2026 mag jouw uitzendbureau alleen nog maar uitzendkrachten uitlenen als je daartoe bent toegelaten door de minister van sociale zaken en werkgelegenheid. Tijdens de eerste masterclass vertelden Julisa en Vincent de deelnemers alles wat ze moesten weten over de Wtta. Van huidige status, verschil t.o.v. SNA tot dieper ingaan op de inhoud van de normen. Zoals verwacht, riep de presentatie veel vragen op, die Julisa en Vincent meteen konden beantwoorden. We zijn blij dat deze experts de deelnemers waardevolle inzichten hebben meegegeven met hun diepgaande kennis over dit onderwerp.

Jouw A tot Z Wtta gids

Het is niet voor niets dat Julisa en Vincent hun volledige presentatie hebben toegewijd aan de nieuwe Wtta. Want er komt nogal een hoop kijken bij dit nieuwe toelatingsstelsel. Waar begin je? Waar moet jouw onderneming precies aan voldoen en wanneer? Zijn er uitzonderingen? Speciaal voor al jouw vragen rondom dit stelsel hebben we een exclusieve Wtta gids ontwikkeld waarin we je van A tot Z voorbereiden op het nieuwe stelsel. Deelnemers van het SLIM! Flexevent kregen deze tijdens het event al uitgedeeld.

De gids is nu beschikbaar als gratis download op onze website.

wat betekent het toelatingsstelsel voor jou? een a tot z gids

AI in de flexbranche

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: AI. Terug te vinden in niet alleen ons dagelijks leven, maar ook steeds meer in het bedrijfsleven. Wil je concurrenten voorblijven, dan doe je er goed aan je meer te verdiepen in AI en te kijken hoe je het effectief kunt inzetten voor je bedrijf. Ebel Slijp, oprichter van Refreshworks, nam de deelnemers mee in de wereld van AI. Wat is AI precies? Hoe wordt het tegenwoordig gebruikt? Wat is de toekomst? Ook gaf hij tips hoe bedrijven zelf AI kunnen inzetten voor hun bedrijf. Er zijn tegenwoordig oneindig veel handige AI tools beschikbaar op het internet. Neem bijvoorbeeld de website: there’s an AI for that. Verzin iets en AI heeft een oplossing voor je.

Deelnemers waren onder de indruk na Ebels masterclass. Met een hoop enthousiasme en nieuwe inzichten sloot Ebel de middag af.

Ebel Slijp over AI op het SLIM! Flexevent 2024

Terugkijken

Kon je er helaas niet bij zijn? Of ben je nieuwsgierig geraakt naar de inspirerende presentaties van de sprekers? Binnenkort komen de SLIM! Flexevent 2024 video’s beschikbaar op onze website. Doe er vooral je voordeel mee. Houd onze website in de gaten. 😉

Meer weten over deze onderwerpen?

We snappen dat het nieuwe toelatingsstelsel veel vragen en eventueel zorgen oproept, want het niet toegelaten zijn, kan leiden tot het volledig stoppen van jouw uitzendactiviteiten. We helpen je maar al te graag met dit onderwerp. Onze gids (binnenkort gratis te downloaden) bied je al een hoop handvaten, maar we kunnen je ook volledig ontzorgen. Hoe? Door jouw backoffice over te nemen! Hierdoor gelden de gestelde eisen voor ons, en niet voor jou. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts.

Plan een afspraak in voor een gratis consult

Joël Knuijver
calendly

Benieuwd hoe jouw onderneming flexibel kan ondernemen? In een videocall bekijken wij samen hoe we jouw personeelszaken kunnen inrichten. Kies gerust een datum en tijdstip, dan spreken we elkaar snel!

Plan direct je afspraak

Joël Knuijver
Accountmanager

Lees meer over dit onderwerp:

Back To Top