skip to Main Content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

HRM software voor intermediairs

Ontdek de voordelen van Mijn DIRECT

HRM software voor intermediairs

Ontdek de voordelen van Mijn DIRECT

De veranderende tijden én de alsmaar veranderende markt zorgen ervoor dat je je als intermediair continu moet aanpassen. En zo ook de manier van werkgeven. Dit betekent ook heel veel voor jouw HRM beleid. De rol van een HR-afdeling verandert. Administratieve werkzaamheden zoals verlof, declaraties en verzuim maken plaats voor thema’s zoals strategische personeelsplanning. Wil je ook flexibel ondernemen? Én jouw organisatie nóg beter laten ondernemen? Ontdek wat ons HRM platform voor intermediairs kan betekenen.

Of je nou een uitzendbureau gaat starten óf een groeiende intermediair bent, een goed HRM software voor intermediairs is cruciaal. Met DIRECT Payrolling & Staffing weet je zeker dat zaken goed geregeld zijn. Door jouw backoffice uit te besteden aan ons kan je direct profiteren van geautomatiseerde én gestroomlijnde processen en korte lijnen.

Voordelen van een HRM platform voor intermediairs

Door aan de slag te gaan met de Mijn DIRECT omgeving maak je werkprocessen ontzettend eenvoudig voor jezelf. De personeelssoftware is flexibel, simpel en transparant. Als intermediair heb je binnen een handomdraai een geheel eigen omgeving, zelfs in te richten in eigen huisstijl. Doordat alles gepersonaliseerd kan worden is het mogelijk om een eigen bedrijfsnaam en logo toe te voegen op de diverse documenten. Op die manier merken flexkrachten geen verschil.

Met een eigen Mijn DIRECT omgeving profiteer je direct van vele voordelen:

 • De HRM software voor intermediairs is 24/7 beschikbaar
 • De personeelssoftware zorgt voor een versneld proces
 • Je bent als intermediair instaat een onboarding online te starten
 • Het HRM platform zorgt ervoor dat je de onboarding gemakkelijk kunt volgen
 • Een medewerker hoeft slechts één keer in te loggen voor een controle
 • De Mijn DIRECT omgeving is beschikbaar op diverse apparaten

Samen richten we jouw HRM platform in

“Een samenwerking met DIRECT Payrolling & Staffing betekent direct totale ontzorging. Met de ‘Mijn DIRECT omgeving’ ben je ervan verzekerd dat je een eenvoudig HRM software voor Intermediars hebt voor alle lopende personeelszaken. Meld je aan voor de online demo en ik neem je graag mee door ons HRM platform.”

– Lucas Iatrou, Senior Consultant

Functionaliteiten van de personeelssoftware voor intermediairs

Eén van de grootste voordelen van het gebruiken van een special intermediars HRM platform is dat je zaken snel en kundig kunt automatiseren. Hierdoor behaal je direct tijdswinst en heb je meer tijd over voor datgeen jij écht goed in bent.

De Mijn DIRECT omgeving heeft nog meer functionaliteiten, namelijk:

 • De Mijn DIRECT omgeving op elk apparaat beschikbaar

Of je nou werkt vanuit kantoor of vanuit thuis: de Mijn DIRECT omgeving is te gebruiken vanaf elk apparaat. Je desktop, tablet óf telefoon. Download de app en beheer jouw personeelszaken vanuit jouw broekzak.

 • Urenregistratie personeel én reserves bijhouden

Doordat het in de omgeving mogelijk is om uren bij te houden zie je ook direct hoeveel reserves een medewerker heeft opgebouwd. Een alles-in-één omgeving en direct alles op een rij.

 • Helemaal in eigen huisstijl

We kunnen ons voorstellen dat je een omgeving wilt gebruiken in geheel eigen huisstijl. Dit is mogelijk in de intermediairs HRM software van DIRECT Payrolling & Staffing. Laag jouw eigen logo én huisstijl installeren. Voeg daarnaast ook custom made tegels toe zodat het werken eenvoudiger wordt.

 • Urenregistraties, rapportages en analyses

Het HRM platform voor intermediars biedt de mogelijkheid dat je zelf uren kunt invullen, bijhouden én accorderen. Mocht je de voorkeur geven aan een ietwat andere werkwijze, dan is alles in overleg mogelijk. Draai jouw wekelijkse óf maandelijkse rapportages en analyseer indien nodig.

Personeelsadministratie direct geregeld

Neem je personeel in dienst, dan ben je verplicht goede personeelsadministratie te verzorgen. Naast salarisadministratie dien je ook oog te houden op overige HR kwesties. Via de speciale HRM software voor intermediairs ben je niet meer afhankelijk van derden voor het voeren van een volledige bedrijfsadministratie. Houdt zicht op het personeelsdossier en signaleer tijdig.

Via desktop, tablet óf mobiel

Met de Mijn DIRECT omgeving regelen jij, de inleners én jouw medewerkers de belangrijkste HR-zaken direct via een mobiele telefoon:

 • Beheer van eigen gegevens
 • Urenregistratie personeel
 • Verlof aanvragen
 • Loonstroken
 • Declaraties

Ervaar de HRM software voor intermediairs zelf!

Ondervindt jouw uitzend- of detacheringsbureau een groei in medewerkers? Of sta je op het punt een eigen uitzendbureau te starten? Wat je situatie ook is met het HRM software van DIRECT Payrolling & Staffing wordt ondernemen nóg makkelijker.

Vraag de gratis online demo aan en een van onze HR consultants neemt je graag mee door het HRM platform.

Vraag de gratis online demo aan en word binnen één werkdag teruggebeld.

Binnen 24 uur een voorstel

Kundige HR-adviseurs

Maatwerk oplossingen

Back To Top