OVER ONS

Het volledig gecertificeerde DIRECT Payrolling is een dynamische en betrouwbare aanbieder van payrollservices en andere personeelsdiensten die landelijk met veel succes actief is. De jaarlijkse groei is met name te danken aan de persoonlijke omgang met zowel de opdrachtgevers als de payrollers. Ook de snelheid en kwaliteit van de dienstverlening spelen daarbij een grote rol: medewerkers staan desgewenst binnen 24 uur op de payroll en u als opdrachtgever weet dat ze bij ons in vertrouwde handen zijn.

VOLWAARDIG EN VEELZIJDIG PARTNER IN PERSONEEL

DIRECT Payrolling neemt niet alleen het juridisch werkgeverschap van u over, maar tekent tevens voor alle bijkomende administratieve zaken. U draagt alle verantwoordelijkheden omtrent het in dienst hebben van personeel aan ons over en loopt dus bij ontslagprocedures of ziekte van betrokken werknemers geen enkel financieel risico. Bijkomend voordeel is dat u dankzij de flexibele payrollcontracten perfect kunt inspelen op pieken en dalen in de markt.

 

In de loop der jaren heeft DIRECT Payrolling in de dagelijkse praktijk een enorme expertise op het gebied van de arbeidsmarkt opgebouwd. In combinatie met een toenemende vraag uit de markt, heeft ons dat doen besluiten onze dienstverlening verder uit te breiden. Inmiddels hebben we talloze uitzendbureaus de complete back-office uit handen genomen, tekenen we binnen steeds meer bedrijven voor de complete loonadministratie en worden we steeds vaker ingehuurd als HR-specialist. Daarmee functioneren we inmiddels als een volwaardig en veelzijdig partner in personeel.

BEKIJK ONZE BEDRIJFSFILM!

tijdelijk personeel

ONDERDEEL VAN DIRECT SERVICE GROEP

DIRECT Payrolling maakt onderdeel uit van DIRECT Service Groep, totaalaanbieder op het gebied van ondersteunende dienstverlening voor bedrijven. Een ambitieuze en resultaatgerichte organisatie die voor afnemers niet alleen leverancier, maar vooral sparringpartner wil zijn. Ons doel is: ‘Ondernemen makkelijker maken’.