Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Snel geschikt personeel vinden als werkgever

Geschikt personeel vinden: dat is en blijft een uitdaging. Een openstaande vacature zie je het liefst zo snel mogelijk ingevuld. Even snel een vacaturetekst schrijven dan maar? Belangrijker dan snelheid, is het vinden van de juiste kandidaat. Alles valt of staat dus met een goede vacaturetekst. Maar ook met het duidelijk voor je hebben wat jouw wensen en behoeften zijn als werkgever. DIRECT Payrolling & Staffing is als HR-kennispartner jouw expert op het gebied van HR advies, uitzenden én werving & selectie.

Geschikte werknemers vinden binnen een handomdraai

Het vinden van personeel met de juiste diploma’s, talenten en een juiste instelling. Een uitdaging waar wellicht wat ondersteuning bij nodig is. In veel branches is de zoektocht naar geschikte vakmensen of ervaren professionals een enorme uitdaging geworden. Dit komt bijvoorbeeld doordat sommige vakgebieden minder vertegenwoordigd zijn. Het is ook goed mogelijk dat veel potentiële kandidaten liever een eigen onderneming starten. Om die reden is het des temeer van belang om middels goede arbeidsvoorwaarden én een goede werkomgeving geschikt personeel te werven.

Geschikt personeel vinden met pakkende vacatureteksten

Alleen met een goed uitgedachte en pakkende vacaturetekst spreek je de juiste mensen aan – en kan je die ook nog eens behouden. Echter is het schrijven van een pakkende vacaturetekst niet altijd een eitje. Een vacaturetekst moet niet alleen compleet zijn, maar ook kloppend. Verder is het schrijven van een unieke tekst ook een uitdaging. Met onze vijf tips voor het schrijven van wervende vacatureteksten kun je binnen een handomdraai opvallen met jouw openstaande vacature. Zo vergroot je tegelijkertijd je online zichtbaarheid.

Een vacature schrijven moeilijk? Met onze vijf tips maak je van elke standaard vacaturetekst een wervende vacaturetekst.

> Lees hier de 5 tips voor pakkende vacatureteksten

Voordelen van een samenwerking met DIRECT Payrolling & Staffing

In DIRECT Payrolling & Staffing tref je jouw betrouwbare partner aan, zodat je;

 • zelf geen of minder recruiters nodig hebt
 • een custom made jobboard kunt gebruiken
 • geselecteerde flexkrachten direct door naar de backoffice kunt zetten

Meestgestelde vragen over het vinden van personeel voor werkgevers

Dat kan! Bij DIRECT Payrolling & Staffing werken we met een slimme oplossing voor alles rondom het werven van nieuw personeel. We gebruiken hiervoor ons vacatureplatform genaamd DIRECT Staffing en hebben hiermee toegang tot een groot netwerk. Met de vacaturebank en de Mijn DIRECT omgeving regel je alles rondom het werven van personeel op een slimme en handige manier. Alles voor je vacatures, het uitzetten via diverse media en de online communicatie met kandidaten. Maar ook het uploaden van kandidaat gegevens en CV’s, automatische bevestigingen en updates. Een handige en praktische tool die iedere ondernemer direct kunt gebruiken.

Bij DIRECT Payrolling & Staffing houden we rekening met soortgelijke zaken. Ons algemeen uitgangspunt is dat we iedere werkzoekende een eerlijke kans op passend werk geven, ongeacht leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit. Bij de werving en selectie worden werkzoekenden gelijk behandeld doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn.

Ben je snel op zoek naar een passende kandidaat op een specifieke functie, die je bijvoorbeeld erg lastig ingevuld krijgt, dan kan ons uitgebreide netwerk én onze vacaturebank van toegevoegde waarde zijn. Wanneer reacties worden ontvangen, worden deze uiteraard voorgeschoteld aan de klant om zodoende een passende match te maken. Voorop staat dat een gestructureerde aanpak van talent management veel voordelen biedt. Alle voordelen die we je bieden, staan hieronder opgesomd:

 • Snel en gericht op zoek naar en in contact met jouw medewerkers
 • Professionele en aandacht voor jouw bedrijf
 • Tijd besparen door inzet slimme tools
 • Lagere kosten en hogere kans op de juiste match

Kom in contact en krijg hulp bij het
vinden van personeel

Samen hebben we één doel: het vinden van geschikt personeel voor jouw organisatie. Hier ondersteunen we maar al te graag bij – zoals een recruitment bureau of werving- en selectiebureau doet. Onze experts adviseren zowel intermediairs als werkgevers, en zowel kleine als grote bedrijven. Met onze twaalf jaar ervaring en ons grote netwerk, is DIRECT Payrolling & Staffing naast jouw partner in personeelszaken ook sparringpartner! Laten we direct in contact komen.

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Back To Top