skip to Main Content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Payrolling in Amsterdam

Payrolling in Amsterdam

Met payrolling voor jouw bedrijf in Amsterdam neem je personeel in dienst, maar geef je de complete personeelsadministratie uit handen. Dit maakt ondernemen makkelijker: als ondernemer loop je geen enkel werkgeversrisico.

Wij maken ondernemen makkelijk

Bij DIRECT Payrolling & Staffing verzorgen we de verloning van talloze bedrijven in Nederland. Als landelijke payrollorganisatie zijn wij er dus ook voor bedrijven in Amsterdam en omgeving.

Onze payroll services in Amsterdam

Met onze payroll services voor jouw bedrijf in Amsterdam weet je dat alles omtrent personeel goed geregeld is. Wij nemen jouw werknemers digitaal op contract volgens de cao. Je hebt geen omkijken naar het uitbetalen van salaris, het afdragen van premies en werkgeverslasten en loondoorbetaling bij verzuim of pensioenregelingen. Dit betekent minder risico, maar ook minder administratie: de payroll service van DIRECT Payrolling & Staffing reduceert jouw hele personeelsadministratie tot één factuur.

Lees meer over onze diensten voor werkgevers 

Jouw medewerker op onze loonlijst: binnen 24 uur geregeld

Elke Amsterdamse werkgever kan bij DIRECT Payrolling & Staffing gemakkelijk alle zaken op afstand regelen. Het op de payroll plaatsen van een medewerker hebben we binnen 24 uur geregeld; het op contract nemen doen we digitaal. Hierbij gaan we, geheel volgens cao, een arbeidsovereenkomst met de medewerker aan. Vanaf dat moment hoef je alleen nog maar periodiek de gewerkte uren van de medewerker aan ons door te geven. Op basis van deze uren betalen wij het salaris uit.

Alles online via Mijn DIRECT

Bij DIRECT Payrolling is jouw personeel in goede handen. Wij bieden je de zekerheid dat alle zaken volgens de wettelijke richtlijnen zijn geregeld. Bij DIRECT werken we volgens vastomlijnde procedures en hebben we onze processen geautomatiseerd. Zo regel je alle zaken makkelijk via Mijn DIRECT. Via de app of de webomgeving kan je alle documenten omtrent je personeel inzien en kan je gewerkte uren doorgeven.

Payrolling in Amsterdam: voor kleine en grote bedrijven

Het aantal payrollkrachten bij onze klanten in Amsterdam varieert van een enkele parttimer tot wel honderden medewerkers. Ondernemers die kiezen voor een payrollconstructie zijn zowel grote bedrijven als (kleine) mkb’ers. Deze ondernemers zijn actief in uiteenlopende sectoren in Amsterdam: van callcenters tot schoonmaakbedrijven en van winkels tot horecagelegenheden.

Payroll voor jouw onderneming interessant?

Payroll services kunnen voor elke ondernemer in Amsterdam interessant zijn. Wil je meer informatie over payrolling in Amsterdam? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan: binnen 24 uur ontvang je deze in je mailbox.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top