Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Werving en selectie gaat verder dan snel personeel vinden. Het draait allemaal om het vinden van het júíste personeel; werknemers waar een bedrijf ook echt op kan bouwen en die zich voor langere duur aan de organisatie verbinden. En dus is een wervende en aansprekende vacature die zichtbaar is bij de doelgroep cruciaal. Precies hierbij ondersteunt DIRECT Payrolling & Staffing. Zo maken we ondernemen makkelijk.

Werving & selectie voor jouw onderneming

Werving en selectie heeft alles te maken met het ‘overtuigen’ van mensen om bij jou in dienst te komen, en het kiezen uit alle geïnteresseerden: wat is de juiste kandidaat voor die openstaande vacature? En waarom? Natuurlijk zijn dit zaken die je niet overhaast kan beslissen. Want belangrijker dan vacatures snel opvullen, is dat je de júíste kandidaat vindt. Iemand met de juiste competenties, die past binnen de cultuur van het bedrijf en zichzelf daar graag wil ontplooien. Alleen op zo iemand kun je als bedrijf bouwen. Een goede match dus – daar draait het om.

Beeld-DPR-werving-en-selectie
Beeld-DPR-werving-selectie

Wervende vacatureteksten in een handomdraai

Daarom helpen we bij DIRECT met het opstellen van wervende vacatureteksten en het verspreiden van vacatures. Twee activiteiten die behoorlijk wat voeten in aarde hebben. Want wat je in een vacature zet, is nogal bepalend voor wie erop reageert. Wil je het juiste personeel voor jouw bedrijf vinden of wil je zo veel mogelijk sollicitaties krijgen, dan is stap één het opstellen van een goede, realistische vacature. Eén die wervend is, maar geen valse verwachtingen creëert. Eén die er niet omheen draait, en die gedetailleerd is. Juist het vermelden van op het eerste oog kleine details, geven de sollicitant dat belangrijke gevoel: klikt het, of niet?

Bij vacatureteksten schrijven, staan onze experts dan ook graag op als sparringpartner, met als doel meer wervende en pakkende vacatureteksten waarmee een toekomstige match ook daadwerkelijk een góéde match is.

Joël Knuiver consultant Payrolling & Staffing

Joël Knuijver, accountmanager

Vrijblijvend videoconsult?

"Benieuwd hoe jouw onderneming flexibel kan ondernemen? In een videocall bekijken wij samen hoe we jouw personeelszaken kunnen inrichten. Laat je e-mail adres achter, en ik plan een afspraak met je in."

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat we nog meer kunnen betekenen

DIRECT is jouw adviesbureau. Maar daarnaast doen we meer om ondernemen makkelijk te maken. Denk aan: uitzenden, backoffice werkzaamheden, payrolling en meer.

HR-advies

Onze HR-adviseurs adviseren je graag over alles wat er speelt in je organisatie. Wel zo makkelijk.

Uitzenden

Een flexibele medewerker vinden? Met ons uitgebreide netwerk helpen we je direct aan een uitzendkracht.

Payroll

Personeel direct aan het werk hebben, maar geen administratie en risico’s? Zet ze bij ons op de loonlijst.

Binnen een handomdraai personeel vinden

Die goede vacaturetekst helpt om het juiste personeel te vinden, maar natuurlijk moet de vacature wel gezien worden: op grote vacaturewebsites én in Google. Met onze gratis vacaturescan zorg je hiervoor. Met deze vacaturescan controleren we of jouw vacature aan alle eisen voldoet, en ploft er binnen 24 uur een kant-en-klaar adviesrapport in jouw mailbox.

En bij DIRECT Payrolling & Staffing gaan we nog verder. Want zodra de vacature geschreven is, stellen we die voor je openbaar in de DIRECT vacaturebank. In onze eigen vacaturebank delen we vacatures uit ons netwerk. Deze vacatures zijn stuk voor stuk met zorg geschreven. Hiermee is de kans op een goede match tussen werknemer en werkgever het grootst!

Maatwerkofferte?

Samen hebben we één doel: dat jij openstaande vacatures kan invullen met de best passende kandidaten. Hier ondersteunen we graag bij – zoals een recruitment bureau of werving- en selectiebureau doet. Onze experts adviseren zowel intermediairs als werkgevers, en zowel kleine als grote bedrijven. Met onze tien jaar ervaring en ons grote netwerk, is DIRECT Payrolling & Staffing naast jouw partner in personeelszaken ook sparringpartner!

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Joel Knuijver
Joël Knuijver

“Ik help je graag verder!”

Overige contactgegevens

DIRECT Payrolling & Staffing

KvK handelsregister: 09178377
BTW nummer: 8188.71.556.B01
Jansbuitensingel 7
6811AA Arnhem

Back To Top