skip to Main Content

DIRECT Payrolling is als landelijke payroll organisatie ook werkzaam in Nijmegen en omgeving. Wij bedienen in de regio Nijmegen een zeer diverse klantengroep. Onze klanten zijn actief in zeer uiteenlopende sectoren. Het aantal payrollkrachten bij onze klanten varieert van een parttimer tot wel honderden medewerkers. Wij bieden elke ondernemer een payroll oplossing die naadloos aansluit op hun onderneming. Wilt u meer informatie over Payrolling in Nijmegen? U kunt ons gerust bellen of online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Nijmegen

Eenvoudig geregeld

Elke ondernemer kan bij DIRECT Payrolling gemakkelijk alle zaken op afstand regelen. Het op de payroll plaatsen van een medewerker is binnen 24 uur geregeld. Door het eenmalig invullen en opsturen van de benodigde formulieren kunnen alle zaken in werking worden gesteld. Aan de hand van de formulieren verzorgen wij direct het arbeidsovereenkomst voor de medewerker. Vanaf dat moment hoeft u enkel periodiek de gewerkte uren aan ons door te geven, op basis hiervan verzorgen wij de salaris betaling van de medewerker. Alle zaken kunnen ook gemakkelijk online worden geregeld.

Geen risico’s

Bij DIRECT Payrolling zijn uw medewerkers in goede handen. Wij bieden u de zekerheid dat alle zaken volgens de wettelijke richtlijnen zijn geregeld. Zo werkt DIRECT Payrolling volgens vast omlijnde procedures en hebben wij onze processen verregaand geautomatiseerd. Bovendien zijn wij als payroll organisatie aangesloten bij de NBBU. Aan zekerheden bieden wij verder de periodieke publicatie van onze WKA verklaring van de belastingdienst en een G-rekening faciliteit.

Deskundig advies

Voor elke ondernemer in Nijmegen en omgeving hebben wij een goede payroll oplossing. Wilt u meer weten over onze payroll services in Nijmegen? Vraag dan nu online een payroll offerte aan. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak met de accountmanager in regio Nijmegen.

Back To Top