Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Payrolling in Nijmegen

Payrolling in Nijmegen

Payrollen is interessant voor jouw bedrijf in Nijmegen als je wél personeel wilt – maar niet de administratie en risico’s die daarbij horen. Zet je jouw personeel in Nijmegen op onze payroll, dan zijn je werknemers op papier bij ons in dienst. En dat verandert helemaal niets op de werkvloer. Simpel!

DIRECT maakt ondernemen makkelijk

Als landelijk payrollbedrijf hebben we een doel: ondernemen makkelijk(er) maken. En payrolling is hier een belangrijk onderdeel van. Met payrolling in Nijmegen is jouw werknemer in dienst bij ons payrollbedrijf. Wij betalen deze persoon uit, terwijl jij natuurlijk praktisch gezien de werkgever blijft; jij bepaalt wie je in dienst neemt en tegen welk salaris.

Waarom is payroll interessant voor mijn bedrijf in Nijmegen?

Stel, je hebt in Nijmegen een restaurant, schildersbedrijf of kledingwinkel. Dan wisselt je personeelsbestand nogal eens. Je hebt drukke en minder drukke periodes. En je werkt met studenten, stagiaires en vaste krachten. Dan krijg je logischerwijs te maken met veel verschillende contracten: nulurencontracten, tijdelijke contracten, vaste contracten…

Met DIRECT heb je hier als Nijmeegse ondernemer geen omkijken meer naar. En dat maakt de administratie in één klap een stuk eenvoudiger. Het is zelfs zo dat wij de complete personeelsadministratie reduceren naar één maandelijkse factuur.

Lees meer over payrolling voor werkgevers

Voordelen voor werkgevers én werknemers

Is je tijdelijke of vaste werknemer ziek? Langdurig uit de running? Of gaat hij uit dienst? Dan heb je geen omkijken naar de loondoorbetaling of transitievergoeding – dat is onze zorg. Payrolling verlost je dus compleet van alle risico’s waarmee je als mkb’er te maken kan krijgen wanneer je met personeel werkt.

Maar ook voor jouw werknemers heeft payrolling voordelen. Want omdat ze op de loonlijst van een groot, landelijk payrollbedrijf komen te staan, kunnen ze erop vertrouwen dat het met hun primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden wel snor zit; bij DIRECT Payrolling & Staffing voldoen we aan alle wettelijke eisen. En hebben je werknemers een vraag over gewerkte uren of verlof? Dan helpt onze helpdesk hen 24/7.

Meer weten over payrolling in Nijmegen

Dankzij onze jarenlange ervaring in payrolling, weten we precies hoe we het jou als ondernemer in Nijmegen makkelijker kunnen maken. Ook voor jouw bedrijf hebben we een slimme payrolloplossing. Wil je meer weten over payrolling in Nijmegen? Bel ons meteen, of vraag hieronder online een offerte aan.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top