Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Werken bij DIRECT!

Werken bij DIRECT!

Dit is DIRECT!

DIRECT is al meer dan 25 jaar dé organisatie die ‘ondernemen makkelijk(er) maakt’ voor collega ondernemers. Elke dag weer, vol frisse energie en grote enthousiasme werken 100 collega’s aan deze belofte. Vriendelijkheid, transparantie en een snufje lef zijn volgens ons de ‘key ingredients’ om te blijven doen wat je doet maar dan vol energie! Met z’n allen hebben we als doel om onze 3000 klanten échte fans van DIRECT te maken.

Uiteraard streven we er ook naar om ook jou net zo enthousiast te maken. Zoek jij uitdaging, groeimogelijkheden en een prima salaris? Dan ben je bij DIRECT zeker op de juiste plek. En wie weet draag jij binnen de kortste keren ook een échte ‘DIRECT tatoeage’.

Ondernemen makkelijk maken

DIRECT Payrolling  & Staffing is voor ondernemers die graag personeel in dienst willen nemen, maar geen zin of tijd hebben in of voor alle bijkomende administratieve zaken. De ondernemer draagt het juridisch werkgeverschap en alle bijbehorende verantwoordelijkheden aan ons over. Dat betekent dat de medewerker op papier bij ons in dienst komt, waardoor de ondernemer geen financieel risico loopt bij ontslagprocedures of ziekte van betrokken werknemers. Dankzij onze flexibele payrollcontracten kunnen ondernemers bovendien optimaal inspelen op pieken en dalen in de markt. Direct maakt ondernemen makkelijk!

Lees meer

Waar we waarde aan hechten

Een eerste ontmoeting, waarbij we

onze passies delen

en een klik hebben

en een échte match vormen

Klanten die zó enthousiast zijn over een organisatie dat ze er bij wijze van spreken een tatoeage van zouden willen zetten. Dat klinkt waarschijnlijk wat extreem, maar het is gek genoeg wel wat je als organisatie zou moeten willen bereiken. Bij DIRECT streven we daar in ieder geval wel naar.

Rob Wennink
Algemeen Directeur

Rob Wennink

Ontmoet je toekomstige collega's

Of je nou backoffice-medewerker, relatiebeheerder of accountmanager wordt: in alle gevallen ben je DIRECT familie van ons. Wie weet sta jij hier binnenkort ook tussen!

Monique Geelen

Monique Geelen, Consultant

Joël Knuijver

Joël Knuijver, Accountmanager

Razendsnel en makkelijk
solliciteren

Bij DIRECT vinden we het belangrijk dat er écht een vonk overslaat. We werken graag altijd naar een duurzame relatie toe. En dat hopen we natuurlijk ook met jou te bereiken. Benieuwd naar welke stappen je gaat doorlopen tijdens het solliciteren? We leggen het je uit.

Vacature

Heb je een leuke vacature gezien? Solliciteer dan direct!

Solliciteren

Samen met je CV stuur je ons je motivatie! Wij zijn benieuwd naar jou!

Eerste gesprek

Bij dit eerste gesprek leren we elkaar goed kennen. Wie ben jij, en vooral: wie zijn wij.

Goed aanbod

Voor wat hoort wat! We doen je een mooi aanbod. Tevreden? Laten we dan samenwerken!

We zijn ook altijd in voor een feestje

borrel
borrel

Hier kan je ons vinden

In het hartje van Arnhem zit ons pand gevestigd. Wie weet drinken we binnenkort samen een kopje thee?

Het vinden van een juiste match neemt tijd in beslag. Maar wij geloven erin dat wanneer dé vonk overslaat het ook echt voorbestemd is. We nodigen je daarom graag uit bij ons ’thuis’ bij DIRECT en gaan in gesprek met jou. Dus wie weet tot binnenkort. En drinken we samen een lekker kopje koffie!

Vanessa van Lente
HR adviseur

Open sollicitatie insturen

Wij zijn continu op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze collega’s. Heb je op onze website niet de vacature gevonden die je zocht? Stuur dan een open sollicitatie op.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top