Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Payrolling in Arnhem

Payrolling in Arnhem

Payrolling is voor jou als ondernemer in Arnhem interessant als je wél personeel wilt – maar níét de zorgen die daarbij komen kijken. Met payrolling heb je als ondernemer in Arnhem namelijk wel personeel aan het werk – maar draag je niet de risico’s van personeel in dienst hebben. Ook heb je geen omkijken naar de personeelsadministratie. Zo maken we bij DIRECT Payrolling & Staffing ondernemen in Arnhem en omgeving makkelijk!

Waarom is payrolling voor mijn bedrijf in Arnhem interessant?

Wat voor bedrijf en vacatures je ook in de regio Arnhem hebt – payrollen is een interessante constructie voor bijna alle werkgevers. Het is vandaag de dag namelijk zo dat – naast callcenters, uitzendbureaus, tuinbouwbedrijven, schoonmaakbedrijven en winkels met veel parttimers en oproepkrachten in dienst – ook steeds meer (kleine) mkb’ers met payrollmedewerkers werken.

Payroll in Arnhem: jouw personeel op onze loonlijst

Via ons payrollbedrijf in Arnhem kan je heel makkelijk personeel voor je laten werken: wij zetten jouw personeel op onze loonlijst. Omdat dit alles volgens de wettelijke richtlijnen is geregeld, zijn jouw medewerkers in goede handen. Ze krijgen stipt elke maand hun salaris en bouwen pensioen op.

Lees meer over onze diensten voor werkgevers 

Alles online regelen via Mijn DIRECT

Elke ondernemer kan bij DIRECT Payrolling & Staffing gemakkelijk alle zaken online regelen via Mijn DIRECT. Heb je personeel gevonden voor jouw openstaande vacatures in Arnhem, dan geef je de nieuwe medewerkers aan ons door. Wij nemen hen vervolgens digitaal op contract. Hierna hoef je alleen nog maar periodiek de gewerkte uren aan ons door te geven. Op basis hiervan verzorgen wij de salarisbetaling van jouw medewerker.

Geen risico’s, geen administratie, geen zorgen – bij DIRECT Payrolling & Staffing reduceren we jouw hele personeelsadministratie tot één factuur!

DIRECT maakt payrolling in Arnhem makkelijk

Voor elke ondernemer in Arnhem en omgeving hebben wij een goede payrolloplossing. Wil je meer weten over payrolling in Arnhem? Bel ons, of vraag meteen hieronder een offerte aan.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top