skip to Main Content

Privacy
statement

Website
Voor de DIRECT Service Groep staat een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens bij een bezoek aan de website centraal. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelen wij overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Het bezoek aan onze website kan geheel anoniem plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, welke pagina’s het meest worden bezocht of de tijdstippen van het bezoek (overdag of in de avonduren). Om de faciliteiten en functies aan te passen aan het systeem van de gebruikers, houden wij bij met welk type browser onze site wordt benaderd.

Formulieren en e-mail
DIRECT Service Groep gebruikt de gegevens die u via formulieren verstrekt om de door u aangevraagde nieuwsbrieven en/of whitepapers naar u toe te sturen en om contact met u op te nemen aangaande het uitvoeren van dit verzoek. Bij het gebruik van formulieren geeft u DIRECT Service Groep toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken en op te slaan voor het toesturen van:

E-mailnieuwsbrieven
Whitepapers en documenten
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Uitschrijven / Afmelden’ te klikken in de voettekst van elke e-mailnieuwsbrief die u van ons ontvangt. DIRECT Service Groep doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens en houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door op ‘Abonneren’ te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze privacy policy, te raadplegen via www.directklantcontact.nl/privacy-statement.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door het indienen van online formulieren op deze website erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Evenementen
Tijdens onze evenementen wordt beeldmateriaal gemaakt. Door deel te nemen aan een van onze evenementen, geeft u automatisch toestemming voor het maken en verspreiden van dit materiaal.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens? Stuur dan een bericht.

x
Chat met één van onze medewerkers.
Back To Top