skip to Main Content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Privacy statement

Website

Voor DIRECT  Payrolling & Staffing staat een zorgvuldige omgang met je persoonsgegevens bij een bezoek aan de website centraal. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelen wij overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Het bezoek aan onze website kan geheel anoniem plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, welke pagina’s het meest worden bezocht of de tijdstippen van het bezoek (overdag of in de avonduren). Om de faciliteiten en functies aan te passen aan het systeem van de gebruikers, houden wij bij met welk type browser onze site wordt benaderd.

Formulieren en e-mail

DIRECT Payrolling & Staffing gebruikt de gegevens die je via formulieren verstrekt om de door u aangevraagde nieuwsbrieven en/of whitepapers naar je toe te sturen en om contact met je op te nemen aangaande het uitvoeren van dit verzoek. Bij het gebruik van formulieren geef je DIRECT Payrolling & Staffing toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken en op te slaan voor het toesturen van:

  • E-mailnieuwsbrieven
  • Whitepapers en documenten

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Uitschrijven / Afmelden’ te klikken in de voettekst van elke e-mailnieuwsbrief die u van ons ontvangt. DIRECT Payrolling & Staffing doet er alles aan om je privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens en houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door op ‘Abonneren’ te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze privacy policy, te raadplegen via https://www.directpayrolling.nl/privacy-statement/.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door het indienen van online formulieren op deze website erken je dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

We zijn bekend met de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU van 16 juli 2020 met implicaties voor de doorgifte van persoonsgegevens. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit het beste kunnen ondervangen. We hebben privacy zeer hoog in het vaandel staan en proberen er alles aan te doen om tot een passende oplossing te komen. Als we een passende oplossing hebben, zullen we je hierover informeren via deze privacyverklaring. Heb je vragen over de verwerking van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op, via de contactgegevens in deze privacyverklaring.

Evenementen

Tijdens onze evenementen wordt beeldmateriaal gemaakt. Door deel te nemen aan een van onze evenementen, geef je automatisch toestemming voor het maken en verspreiden van dit materiaal.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de verwerking van je persoonsgegevens? Stuur dan een bericht.

Back To Top