Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Werk je graag met mensen, los je het liefst vraagstukken op én heb je een ondernemersgeest, dan is het een logische stap om een eigen uitzendbureau te starten. Maar een uitzendbureau starten is meer dan vraag en aanbod bij elkaar brengen. Alhoewel het vrij eenvoudig klinkt om een uitzendbureau te starten, moet je toch wel stevig in je schoenen staan. Bij DIRECT Payrolling & Staffing kennen we de uitzendbranche goed. En geven maar dan al te graag tips en tricks.

Navigeer snel naar

Financiering van jouw startende uitzendbureau.

Om je uitzendbureau de beste start te geven, ontkom je niet aan het schrijven van een ondernemingsplan. Zo’n plan dwingt je om goed na te denken over je plannen, verwachtingen, concurrenten, kansen en bedreigingen. Maar een ondernemingsplan geeft je ook direct goede inzichten in de financiële middelen die je nodig hebt.

Als beginnend uitzendbureau heb je startkapitaal nodig. Vanuit de bedrijfsvoering van een uitzendbureau dien je namelijk de lonen van je uitzendkrachten voor te financieren.

Start nu

Maak een vliegende start met je onderneming

Mis niks

Zorg ervoor dat je geen belangrijke zaken misloopt

Experts

Ervaren experts die pro-actief meedenken met jou

Voordelig

Loop geen financiële risico’s

De voordelen van het uitbesteden van de backoffice werkzaamheden

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Besluit je om toch je backoffice activiteiten uit te besteden? Dan brengt het een legio voordelen met zich mee. Bij uitbesteding is het zo dat het payrollbedrijf het juridisch werkgeverschap van je overneemt. Dat betekent dat jouw werknemers op papier in dienst komen bij het payrollbedrijf, terwijl ze voor jou aan het werk zijn. Uiteraard bepaal jij zelf wie er voor welke periode komt werken en tegen welk loon. Alle werkgeversrisico’s worden van je overgenomen.

 • Je loopt geen werkgeversrisico
 • Je hebt minder last van administratieve werkzaamheden
 • Je hoeft niet achter geld en facturen aan te zitten
 • Je werknemers worden bij ziekte én ontslag begeleid door experts
 • Jouw uitzendkrachten merken er op de werkvloer niks van

Hulp nodig bij het starten van je eigen uitzendbureau?

Ontdek SLIM! Flex.

SLIM! Flex is een initiatief van DIRECT Payrolling & Staffing, partner in personeel, en artra, het opleidingsinstituut voor arbeidsmarktprofessionals. Samen Slim(mer) worden. Daar geloven we in. Middels kennisevents, opleidingen, webinars, en het delen van vakkennis, brengen we ambitieuze starters, groeiers en experts binnen de flexbranche bij elkaar. Want kennis is er om te delen en succesvol ben je samen.

 • Maandelijks een gratis webinar voor starters
 • Hulp en advies bij het starten van je (eigen) uitzendbureau
 • Gecertificeerde opleidingen voor startende flexondernemers
Inrichten van een goede backoffice
Zo word je WAB-proof

De échte uitdaging: succes én groei

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Als startende uitzendondernemer komen er veel uitdagingen op je pad. Maar de échte uitdaging? Dat is natuurlijk succesvol worden en groei doormaken. Met de dienstverlening van DIRECT Payrolling & Staffing profiteer je DIRECT van alle voordelen. Onze experts adviseren je graag en je maakt per direct gebruik van een vernieuwde werkgevers- en werknemersportal, een volledig geautomatiseerde vacaturebank en de beloofde flexibiliteit waar je op altijd op kunt bouwen. Uiteraard nemen we het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken.

Laat je gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Joël Knuijver
Accountmanager

026 – 372 45 20

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kunnen we je verder helpen? Neem contact op.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top