Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Header Bianca

Leer ons kennen: Bianca Blok, Financieel Administratief Medewerker

Laatste update op 12 januari 2023 om 10:43 am
  • Blog
Leestijd: 3 minuten

De komende tijd verschijnt iedere eerste dinsdag van de maand een interview met een medewerker van DIRECT Payrolling & Staffing. Want wie zijn nou de mensen achter DIRECT Payrolling & Staffing en waar houden zij zich dagelijks mee bezig? Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen expertise. Leer hen kennen.

“Inmiddels werk ik alweer 3,5 jaar bij DIRECT Service Groep. Gek he? Het voelt echt veel korter.”, vertelt Bianca lachend. “Toen ik hier kwam werken begon ik eigenlijk in een hele andere rol, maar inmiddels werk ik al jaar en dag als Financieel Administratief Medewerker én dat bevalt me maar al te goed. In mijn rol houd ik mij bezig met de verloning van interne medewerkers maar ook bijvoorbeeld de facturatie. Eigenlijk het hele palet aan financiële taken komt well voorbij. Ik ben blij dat ik bij DIRECT kan blijven doen wat ik al 18 jaar elders heb gedaan.”, vertelt Bianca.

"Mijn leidinggevenden zijn altijd erg begripvol en empathisch. En ja, dat maakt het ook dat ik ook vaak een stapje extra wil zetten."

Bianca Blok, Financieel Administratief Medewerker

Bianca Blok medewerkersverhaal DIRECT

"Dit is hoe mijn loopbaan is verlopen"

“Ik heb ooit  een Financieel Administratieve opleiding gevolgd én afgerond. Toen ik klaar was wilde ik snel aan het werk. Al rap concludeerde ik dat ik nog even door moest studeren. Zo gezegd, zo gedaan. Daarna heb ik nog mijn basis diploma boekhouden behaald. Ik zeg altijd dat ik de rest van de kennis gewoon in de praktijk heb opgedaan. Mijn ervaring heb ik voornamelijk vergaard in een gerichte branche: de wasserij-branche. Zo ben ik ooit begonnen als medewerker, maar werd ik op een gegeven moment ook rechterhand van de directeur. Ik hield mij bezig met alle gebruikelijke taken maar daarnaast ook met het klaarstomen van het secreriaat voor de NEN-certificering en de ISO9001 certificaat. Heel kort heb ik een uitstapje gemaakt naar de telecom-branche, maar dat had ik wel snel gezien, hoor.”, vertelt Bianca.

“Als je een goed idee hebt mag je het gewoon implementeren, dat vind ik heel leuk.”
Bianca Blok medewerkersverhaal DIRECT

Waar ik het meest trots op ben

“Bijna alles in mijn werkzaamheden vind ik heel leuk. Maar waar ik met veel trots op terugkijk is de algehele migratie die we hebben doorlopen van ons oude boekhoudingsprogramma naar AFAS. Dit noem ik maar even de AFAS-migratie. Het nieuwe pakket wat we hebben geïmplementeerd heeft ervoor gezorgd dat alles in mijn werkprocessen een stuk makkelijker is geworden. Ik kan eenvoudiger verloningen draaien en in- en verkoopfacturen zijn een stuk inzichtelijker geworden. Ondanks het hele traject en de vele testen die ermee gemoeid zijn geweest hebben we een enorme slag kunnen slaan! Daar ben ik best trots op. Eigenlijk is dit ook direct een voorbeeld van de flexibiliteit en vertrouwen die ik van mijn werkgever continu krijg.”, aldus Bianca.

"Eigenlijk is dit ook direct een voorbeeld van de flexibiliteit en vertrouwen die ik continu van mijn werkgever krijg!"

Bianca Blok, Financieel Administratief Medewerker

Bianca Blok Medewerkersverhaal

Meedenkend en flexibel

“Ik vind dat DIRECT als werkgever altijd heel flexibel en meedenkend is geweest. Met heel veel dingen geldt dat hier. Niks is te gek. Mijn leidinggevenden zijn altijd erg begripvol en empathisch. Dat voelt gewoon erg goed. En ja dat maakt het ook dat ik ook vaak een stapje extra wil zetten. Ik voel me gehoord en begrepen. De afwisseling in mijn werk vind ik heel erg leuk. Ik vind het leuk om te schakelen tussen de twee Bv’s. Het zijn hele andere omgevingen en dus is geen dag hetzelfde.”, vult Bianca aan.”

Wil je eens vrijblijvend sparren over jouw HR-vraagstuk?

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Lees meer over dit onderwerp:

Back To Top