Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-lucas-thuiswerken

Thuiswerken volgens de collega’s van DIRECT Payrolling & Staffing (deel 3)

Laatste update op 22 april 2021 om 03:12 pm
Leestijd: 2 minuten

Onlangs werd vrijwel heel Nederland gevraagd thuis te gaan werken. Dit om het coronavirus te lijf te gaan en risico’s zo veel mogelijk te beperken. Dat advies hebben we bij DIRECT Payrolling & Staffing ook opgevolgd. Het hele team werkt inmiddels vanuit huis. Dit is een verandering die nieuwe mogelijkheden biedt. De komende weken lees je in onze blogberichten terug hoe verschillende collega’s van DIRECT Payrolling & Staffing thuiswerken. In deze derde editie lees je hoe Lucas Iatrou (Consultant bij DIRECT Payrolling & Staffing) werk heeft gemaakt van thuiswerken:

Lucas Iatrou werkt als Consultant bij DIRECT Payrolling & Staffing

“Vrijwel nadat de oproep kwam thuis te werken, ben ik thuisgebleven met de gezondheid in mijn achterhoofd. Tot nu toe ervaar ik het thuiswerken als erg positief. Ik heb dezelfde mogelijkheden thuis als op het werk en kan hierdoor alle werkzaamheden even snel oppakken. Mijn team werkt volledig digitaal, hier was ik eigenlijk altijd al een voorstander van. Nu hebben we deze proef mooi kunnen uitvoeren in het echt. Noodgedwongen, maar met positieve resultaten.

DIRECT ondersteunt als werkgever erg goed in deze tijd van crisis. De IT afdeling staat 24/7 paraat en alle apparatuur die nodig is, staat inmiddels in mijn woonkamer. Alhoewel het soms ietwat langer kan duren voordat een relatie een antwoord krijgt, gaat dit absoluut niet ten koste van kwaliteit. We zijn altijd bereikbaar en elke chat, mail, WhatsApp en telefoon wordt gewoon beantwoord.

Wat ik verder wel graag hoop is dat ik weer snel langs klanten en relaties kan. Het persoonlijke contact is toch heel belangrijk én cruciaal. Mochten we nu moeten overleggen? Dan gaat mijn voorkeur uit naar videobellen. En de meesten vinden dit dan ook geen probleem!

Ik hoop dat iedereen gezond blijft en dat we snel weer leuke evenementen kunnen bezoeken zoals onze klantendag!”

Benieuwd naar alle verhalen van onze collega’s?

Volgende week lichten we een andere collega van DIRECT Payrolling & Staffing uit en zoomen we in op de persoonlijke verhalen én meningen betreffende het thuiswerken. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws? Volg dan onze blogpagina.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top