Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-Rob-Edwin

DIRECT Payrolling wordt: DIRECT Payrolling & Staffing

Laatste update op 23 april 2021 om 08:22 am
Leestijd: 2 minuten

ARNHEM – DIRECT Payrolling maakt zijn intrede door de naam uit te breiden. Vanaf heden klinkt de merknaam, als volgt: DIRECT Payrolling & Staffing. Nu de wereld van flex zo sterk beweegt, dienen behoeftes en oplossingen elkaar nóg sneller op te volgen. Om die reden zijn de bedrijfsactiviteiten van DIRECT Payrolling veranderd, waardoor ook de naam is aangepast.

Met ruim tien jaar ervaring kan DIRECT Payrolling & Staffing stellen dat ze op het gebied van flexarbeid en payrolling nagenoeg elke ondernemersvraag hebben kunnen voorzien van een passende oplossing. Dit allemaal om ‘Ondernemen Makkelijk(er) te Maken’.

Ondernemen makkelijk(er) maken

“Ons motto is ‘ondernemen makkelijk maken’. Daar gaan we ook na 1 januari 2020 op volle kracht mee door.”, vertelt Edwin Prijden, directeur DIRECT Payrolling & Staffing. Er zijn weliswaar enkele wijzigingen. Zo trekken we onze dienstverlening nóg breder en kunnen we ook na de invoering van de WAB optimale ontzorging blijven bieden. Of het nu gaat om MKB’ers, intermediairs die zelf de werving en selectie willen verzorgen, hun collega’s die dat traject bij ons willen parkeren, of uitzendbureaus die hun backoffice aan ons willen uitbesteden; we blijven alle doelgroepen het maatwerk leveren dat ze van ons gewend zijn.”, vult Prijden aan. Kortom: een nieuwe naam die precies bij ons past en de lading dekt.

Verbrede dienstverlening en een nieuwe website

Naast de vernieuwing van de merknaam en verbrede dienstverlening, is ook de website verrijkt met cruciale informatie voor alle ondernemers. DIRECT Payrolling & Staffing biedt namelijk een breed palet aan HR-diensten voor intermediairs en werkgevers. Hierbij kan gedacht worden aan backofficedienstverlening, payroll, detacheren, werving & selectie, uitzenden en diverse aanvullende HR-diensten.

Meer weten?

Benieuwd naar de vernieuwde brede dienstverlening? Of wil je meer weten over de naamswijziging? Neem gerust contact met ons op, via 026 – 372 45 20 of info@directpayrolling.nl.

In contact komen met onze consultants?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top