Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-Joost

Thuiswerken volgens de collega’s van DIRECT Payrolling & Staffing (deel 4)

Laatste update op 22 april 2021 om 03:11 pm
Leestijd: 3 minuten

Nog altijd werkt een groot deel van Nederland thuis. Dit om het coronavirus te lijf te gaan en risico’s zo veel mogelijk te beperken. Dat advies hebben we bij DIRECT Payrolling & Staffing ook opgevolgd. De afgelopen weken heb je in onze blogberichten gelezen hoe verschillende collega’s van DIRECT Payrolling & Staffing thuiswerken. In deze vierde editie lees je hoe Joost Vink (Consultant bij DIRECT Payrolling & Staffing) werk heeft gemaakt van thuiswerken:

Joost Vink werkt als Consultant bij DIRECT Payrolling & Staffing

“Ik werk sinds 16 maart thuis en dat verloopt verbazingwekkend goed. Thuiswerken heeft namelijk zo z’n voordelen. Per persoon wellicht verschillend, maar voor mij betekent het nóg meer focus. Gezien het feit ik veelal bezig ben met cijfermatige taken, is opperste concentratie essentieel. Uiteraard is het te lang achter een computer zitten (en vooral in één kamer) niet fijn. De muren komen weleens op mij af en het contact met de collega’s is iets wat ik erg mis. Even een kort praatje maken bij het koffiezetapparaat, of tussen de pauze een wandeling samen maken. Ik blijf uiteraard wel gewoon genoeg bewegen, vitaliteit is een belangrijk goed.

Joost Vink

En dat is ook tevens de grootste tip die ik aan mensen mee wil blijven geven. Denk aan je eigen vitaliteit, of je nou op kantoor werkt of vanuit huis: bewegen zorgt voor een gezonde geest, mindset en lichaam. Ga daarom elke dag naar buiten, de frisse lucht doet iedereen goed. Wat ik persoonlijk verder heb ervaren is dat het essentieel is om elke 20 minuten te gaan staan, en dan vooral éven weg te kijken van het computerscherm. Dit activeert het lichaam, het geeft nieuwe prikkels aan je spieren en zorgt ervoor dat we weer vol nieuwe energie verder kunnen werken.

Thuiswerkers zitten veelal gebukt voorover naar een laptop of desktop te kijken, dus waak goed voor je eigen houding. Een simpele oefening om meer strekking te krijgen in je bovenrug is de volgende, namelijk:

Pak een elastiek, of twee flessen in beide handen vast met de armen gestrekt voor je, schouderhoogte. Draai je handen zodat de duimen naar boven wijzen, rek de band met gestrekte armen zover mogelijk uit elkaar of strek je armen naast je uit. Herhaal dit in twee sets van vijftien herhalingen. Span je buik, rug en armspieren goed aan zodat het elastiek/de flessen niet in snelle vaart terugschieten. Voer de oefening in een langzaam tempo uit, 4 seconden in de beweging heen en 4 seconden in de beweging terug.

Tot slot wil ik graag nog meegeven: we staan gewoon voor alle relaties en klanten klaar en samen komen we door deze tijd heen. Echter vraag ik, net als vele anderen, om wederzijds begrip. Het kan namelijk soms wat langer duren voordat een antwoord verkregen wordt. We doen uiteraard ons uiterste best om iedereen zo snel én goed mogelijk te woord te staan.

Graag wens ik iedereen in deze periode goede gezondheid toe. Blijf thuis als dit kan én zorg goed voor elkaar. Samen komen we hier sterker uit.”

DIRECT Payrolling & Staffing: de relatief snelste groeier in de Flexmarkt Omzetranglijst 2020
direct-payrolling-staffing-de-relatief-snelste-groeier
arbeidsmarkt, ontslag, Wab
Blog, Nieuws
26 mei

DIRECT Payrolling & Staffing is met een omzetgroei van 33% de relatief snelste groeier in de Flexmarkt Omzetranglijst Payroll Top-10. De omzetgroei is volgens directeur Edwin Prijden een gevolg van de investeringen in marketing. “Je moet zichtbaar blijven en je propositie duidelijk blijven maken.”

Benieuwd naar het hele artikel en het hele interview met Edwin Prijden? Klik dan hier en lees snel verder.

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Kom in contact met ons experts en laat je adviseren.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top