skip to Main Content
Direct Payrolling Maakt óók Keepen Makkelijker

Direct Payrolling maakt óók keepen makkelijker

Laatste update op 7 maart 2019 om 03:24 pm
Leestijd: 1 minuut

DIRECT Payrolling maakt het niet alleen ondernemers makkelijker, maar nu ook keepers. Samen met Keepersschool on Tour organiseren we deze zomer een gezellig en leerzaam sportweekeind voor alle keepers en keepsters vanaf zeven jaar.

De trainingen worden dat weekeind onder andere gegeven door Joost Vink, niet alleen keeperstrainer, maar ook actief als back office medewerker bij DIRECT Payrolling. “Het wordt ongetwijfeld een fantastisch weekend”, aldus Joost, “een weekend vol met gemotiveerde keepers, geniale reddingen en spannende wedstrijdsvormen”.

Wat is Keepersschool On Tour?

Keepersschool On Tour uit Huissen is dé keepersschool van Nederland. Keepers en keepsters vanaf zeven jaar worden hier via wekelijkse trainingen klaargestoomd om het doel van de beste voetbalteams van het land te verdedigen.

De keepers-2-daagse

In samenwerking met DIRECT Payrolling wordt dit jaar de keepers-2-daagse georganiseerd. Dat betekent twee dagen lang professionele keeperstraining, met focus op de basistechnieken, voetenwerk en spelvormen met wedstrijdelementen.

Aanmelden

De keepers-2-daagse vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018. Kent u nog een stoere keeper of keepster die dit evenement echt niet mag missen? Neem dan een kijkje op de website van Keepersschool On Tour en meld hem of haar aan!

 

Alle ballen verzamelen!

1
Hallo, hoe kunnen we je helpen?
Powered by
Back To Top