Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-Rob-Edwin

Succesvolle tweede editie SLIM! Flexevent

Laatste update op 20 juli 2020 om 12:06 pm
Leestijd: 2 minuten

ARHNEM – Gisteren organiseerde DIRECT Payrolling in samenwerking met trainingsbureau ARTRA, de tweede editie van het SLIM! Flexevent. Net als vorig jaar werd dit event georganiseerd in het bedrijfspand van DIRECT Payrolling in Arnhem. SLIM! Flexevent is hét event voor iedereen die actief is in de uitzendbranche.

De inloop voor het event startte om 14:30 uur. De jongens van de valet parking stonden buiten om de gasten op te vangen. Na het welkomstwoord, gegeven door Marjan Verrijzzer (bedrijfsdirecteur DIRECT Payrolling) en Ellen van Hierden (directeur ARTRA) starten de masterclasses. De onderwerpen van dit jaar: video voor recruitment en inlenersbeloning & CAO wijzigingen. In de pauze werd een training AVG e-learning van ARTRA verloot onder alle aanwezigen. Vanaf 18:00 uur stonden er heerlijke hapjes en drankjes klaar, voor een gezellige netwerkborrel.

Video voor recruitment

Veel enthousiasme over deze masterclass, gegeven door Baukelien Minnen, van de Academy for Recruitment. Video voor recruitment is een actueel topic. In deze masterclass werd onder andere uitgelegd op welke manieren je middels video kandidaten kan benaderen, hoe je een kandidaat bij opdrachtgevers kan voorstellen en hoe je de opdrachtgever helder in beeld kunt brengen via een video.

Inlenersbeloning & CAO wijzigingen

Deze masterclass werd gegeven door dé expert op dit gebied, Marcel Reijmers. Marcel heeft al 24 jaar ervaring in de branche, is bedenker en oprichter van HelloFlex People, eindredacteur van FlexWijzer en CAOwijzer, trainer voor ARTRA en oprichter en eigenaar van FlexKnowledge.

Wat de inlenersbeloning inhoudt en wat er wel en niet onder de inlenersbeloning valt zijn elke onderwerpen die aan bod kwamen. Ook kwam de CAO wijzigingen per 1 juli 2018 aan bod.

Grote opkomst

Waar wij vorige jaar nog zo’n 40 aanmeldingen hadden ontvangen, waren dat er dit jaar ruim 80. We hebben de inschrijvingen zelfs stop moeten zetten! We zijn ontzettend blij met zoveel geïnteresseerden. Op naar een nóg groter succes volgend jaar.

Back To Top