Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-Rob-New-Business-Radio

Rob Wennink te gast bij New Business Radio

Laatste update op 20 juli 2020 om 10:05 am
Leestijd: 2 minuten

Rob Wennink, algemeen directeur van DIRECT Service Groep, schoof deze week aan bij presentatrice Fabienne de Vries van het digitale radiostation New Business Radio. In haar programma Let’s Talk Business kwam hij uitgebreid aan het woord over de activiteiten waarmee DIRECT Service Groep zijn klanten in staat stelt zich volledig op hun core business te focussen.

Het één uur durende programma gaat uiteraard primair over de business, maar besteedt ook ruim aandacht aan de persoonlijke ervaringen, visie en ambities van de hoofdgast. De uitzending maakt duidelijk dat Wennink, via Deloitte en verpakkingsgigant Bunzl anderhalf jaar geleden bij DIRECT Service Groep aan de slag gegaan, bepaald geen tijd heeft om zich te vervelen. Nieuwe wetgeving en de razendsnelle ontwikkelingen aan het digitale front zorgen ervoor dat zowel DIRECT Payrolling & Staffing als DIRECT Klantcontact momenteel aan de vooravond van grote uitdagingen staat.

Verbreding dienstenpakket

Rob heeft het in de uitzending over de gevolgen van de invoering per 1 januari 2020 van de Wet arbeidsmarkt in balans, waardoor DIRECT Payrolling & Staffing zich momenteel midden in een transformatiefase bevindt. Een van de gevolgen van de nieuwe wetgeving is dat het dienstenpakket aanzienlijk verbreed gaat worden. Ook bij DIRECT Klantcontact is het een drukte van belang: daar wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een digitaal platform dat de klanten met behulp van de meest geavanceerde technologie in staat stelt nóg beter uit te blinken in klantcontact. In september gaan de eerste pilots al van start.

Terugluisteren

Benieuwd naar wat Rob nog meer te vertellen had? Klik dan hier om de hele uitzending terug te luisteren.

Beeld-DPR-Rob-New-Business-Radio

Back To Top