Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Jubileumeditie SLIM! Flexevent DIRECT Payrolling & Staffing

Leestijd: 2 minuten

ARNHEM – DIRECT Payrolling & Staffing en trainingsbureau artra organiseren woensdag 13 oktober aanstaande de jubileumeditie van hun succesvolle SLIM! Flexevent. Voor deze vijfde editie wordt dan ook werkelijk alles uit de kast getrokken. Belangstellenden worden verwelkomd in het sfeervolle paviljoen De Kookplaats in de bosrijke omgeving tussen Arnhem en Oosterbeek.

Het kennisevent is bedoeld voor iedereen die actief is in de uitzendbranche of daar op een andere manier bij betrokken is. Centraal thema van deze vijfde editie is de impact van de coronacrisis op de arbeidsmarkt in het algemeen en de flexmarkt in het bijzonder. Arjan Griffioen van LUID! en professioneel spreker en moderator Pascal Fredrik gaan in op de krapte op de arbeidsmarkt en dragen verschillende opties aan waarmee je die als uitzender succesvol te lijft kunt gaan.

Arjan Griffioen

In de huidige arbeidsmarkt is het invullen van vacatures absolute topprioriteit. Optimale employer branding en een heldere arbeidsmarktcommunicatie zijn daarbij onmisbaar. Beide wapens zorgen er tenslotte voor dat je potentieel talent beter weet te verleiden; iets wat in de huidige markt essentieel is. Onder andere social media advertisement kan ervoor zorgen dat je als werkgever een aantrekkelijk merk wordt. Arjan Griffioen neemt de genodigden mee in de wereld van online zichtbaarheid en de effecten hiervan.

Pascal Fredrik

Voordat Pascal voor een carrière als professioneel spreker, presentator en moderator koos, was hij jarenlang actief als recruiter. Dankzij zijn uitgebreide ervaring met sollicitatiegesprekken, screenings en persoonlijkheidstests, ontwikkelde hij een sterke focus voor houding en gedrag van zowel kandidaten als opdrachtgevers. Door vindingrijk en creatief te handelen wist hij steeds weer kandidaten te plaatsen, bijvoorbeeld óók bij opdrachtgevers die een droomprofiel voor ogen hadden en daar maar niet van wilden afwijken. Daarnaast hielp hij honderden kandidaten om zich op de juiste manier te presenteren en door de vooringenomen instelling van opdrachtgevers heen te prikken.

Mystery guest

In het kader van het jubileum hebben DIRECT Payrolling & Staffing en artra een derde gastspreker uitgenodigd. De naam van deze ‘mystery guest’, wordt op een later tijdstip onthuld.

Deelname

Het SLIM! Flexevent start om 12.30 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten. Deelname aan de kennissessie (waarde € 650,-) is geheel gratis. Behalve de drie masterclasses staat ook nu weer een afsluitende netwerkborrel op het programma. Deelnemers die met de auto komen, kunnen gratis gebruikmaken van de parkeergelegenheid op het terrein van De Kookplaats. Aanmelden (maximaal 2 personen per bedrijf) kan via de site www.slimflexevent.nl.

Back To Top