Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-sponsorloop

DIRECT Service Groep organiseert sponsorloop

Laatste update op 20 juli 2020 om 09:53 am
Leestijd: < 1 minuut

ARNHEM – Het Arnhemse bedrijf DIRECT Service Groep organiseert zondag 15 september aanstaande een sponsorloop voor het goede doel. De medewerkers proberen die dag zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te rennen voor de Stichting Leergeld Arnhem. Het streefbedrag is € 2000,-.

Met deze inmiddels al weer derde sponsorloop wil het bedrijf zijn warme band met de stad Arnhem benadrukken. “DIRECT Service Groep is een puur Arnhems bedrijf”, aldus algemeen directeur Rob Wennink. “Wat ruim 25 jaar geleden begon als tweemanszaakje op een zolderkamer in het Spijkerkwartier, is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met ruim honderd medewerkers en een prachtig kantoorpand aan de Jansbuitensingel. Met onze sponsorlopen dragen we graag ons steentje bij aan de Arnhemse maatschappij.”

Stichting Leergeld Arnhem

Dit jaar werd voor de Stichting Leergeld Arnhem als goede doel gekozen, een stichting die vol enthousiasme inzet voor gezinnen in en rond Arnhem, Renkum en Rheden die het wat minder breed hebben. Kinderen uit die gezinnen kunnen vaak niet meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. De stichting biedt deze kinderen directe hulp, bijvoorbeeld in de vorm van een fiets of tweedehands computer, en financiële bijdragen voor deelname aan het schoolkamp of het halen van een zwemdiploma. Daarmee wordt sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen voorkomen. Het motto van de stichting is: ‘Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen’.

Back To Top