Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-Rob-Edwin

DIRECT Payrolling in ondernemersprogramma RTL Z

Laatste update op 20 juli 2020 om 11:21 am
Leestijd: < 1 minuut

In het ondernemersprogramma ‘How it’s done’ van zakenzender RTL Z stond deze week het thema financiën centraal. In deze tweede uitzending van het nieuwe seizoen werd uitgebreid aandacht besteed aan de dienstverlening van DIRECT Payrolling.

Bedrijfsdirecteur Marjan Verrijzer en consultant zakelijke markt Monique Geelen deden uitgebreid uit de doeken waarom ondernemers die zich op hun core business willen focussen er goed aan doen om over te stappen op payrolling.

‘How it’s done’ biedt haar kijkers inspirerende ondernemersverhalen over specifieke doelgroepen en sectoren. Het programma gaat in op actuele marktontwikkelingen, noviteiten en ondernemerskansen. “In dat kader is het niet vreemd dat ze bij DIRECT Payrolling uitkwamen”, aldus Marjan Verrijzer. “Doordat wij alle financiële en juridische randzaken voor onze rekening nemen, bieden wij ondernemers tenslotte de kans om zich volledig op hun bedrijfsvoering te kunnen richten.”

De uitzending met DIRECT Payrolling wordt morgenochtend (donderdag 17 januari) om 10.30 uur herhaald. Kun je niet wachten, dan kun je het fragment hier terugzien:

Back To Top