Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-Rob-Edwin

DIRECT Payrolling en ARTRA organiseren samen de tweede editie van flexevent SLIM!

Laatste update op 20 juli 2020 om 12:43 pm
Leestijd: < 1 minuut

ARNHEM – DIRECT Payrolling en trainingsbureau ARTRA organiseren op 11 oktober aanstaande voor het tweede jaar op rij het SLIM! Flexevent. Het unieke en vooral leerzame event vindt, net als vorig jaar, plaats in het bedrijfspand van DIRECT Payrolling in Arnhem. Het is volgens de organisatie ‘een must voor iedereen die actief is in de uitzendbranche’.

Tussen 15.00 en 18.00 uur staan er twee interessante masterclasses op het programma. Beide masterclasses zijn er vooral op gericht dat deelnemers praktische kennis opdoen die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel tot 19.00 uur. Ondanks de waarde van € 450,- per persoon, is deelname (inclusief drankjes, hapjes en valet parking) geheel gratis.

Inlenersbeloning

Tijdens de eerste masterclass gaat expert Marcel Reijmers in op alle facetten van de inlenersbeloning. Daarnaast staat hij uiteraard stil bij de recente wijzigingen in de NBBU-cao, het correct inspelen op de verschillende cao’s van inleners en het op de juiste wijze berekenen van uurloon en ADV.

Video recruitment

Tijdens de tweede masterclass besteedt Baukelien van Minnen van de Academy for Recruitment aandacht aan de multifunctionele toepasbaarheid van videocontent. Aan de orde komen onder andere video recruitment, onboarding (nieuwe medewerkers opafstand laten kennismaken met hun nieuwe werkomgeving), sollicitatiegesprekken en het online voorstellen van kandidaten bij opdrachtgevers.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.slimflexevent.nl.

Back To Top