Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Lucas latrou

Leer ons kennen: Lucas Iatrou, Senior Consultant

  • Blog
Leestijd: 2 minuten

De komende tijd verschijnt iedere eerste dinsdag van de maand een interview met een medewerker van DIRECT Payrolling & Staffing. Want wie zijn nou de mensen achter DIRECT Payrolling & Staffing en waar houden zij zich dagelijks mee bezig? Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen expertise. Leer hen kennen.

Lucas Iatrou (26 jaar) houdt zich als Senior Consultant dagelijks bezig met het begeleiden van onze klanten en het beheer van de backoffice applicatie.

Van commercieel medewerker naar senior consultant

Ruim drie jaar geleden is Lucas het team van DIRECT Payrolling & Staffing komen versterken. Na zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is hij vrij snel gaan werken als commercieel medewerker binnendienst bij een autobedrijf. “Monique Geelen (ook Senior Consultant bij DIRECT Payrolling & Staffing) vertelde mij dat er een vacature openstond bij DIRECT Payrolling & Staffing. Het was een functie voor een extra consultant. Omdat ze wist dat ik dit een interessant vakgebied vond tipte ze me. Ik zag dit ook wel als een mooie doorgroeimogelijkheid.”

“Ik vind het leuk dat klanten jou ook waarderen voor wat je doet.”

Een gevarieerd takenpakket

“De ene dag ben ik de hele dag onderweg en zit ik bij klanten. De andere dag ben ik druk bezig met het door ontwikkelen van onze HR-systemen. Daarnaast werk ik regelmatig mee op de backoffice en leid ik collega’s om te kunnen werken in onze systemen. Soms heb je werkzaamheden waarbij je vaak hetzelfde doet, maar dat is niet erg als het dan goed wordt gedaan. Elke dag begint hetzelfde, maar het verloopt altijd anders. Je weet nooit precies hoe je dag gaat verlopen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het werk afwisselend blijft, maar maakt het soms wel lastig om een goede planning te maken.”

“Soms doe je heel veel hetzelfde, maar dat is niet erg als het dan goed wordt gedaan.”

Lucas Iatrou, Senior Consultant

Lucas Iatrou

Iedere klantvraag is uniek

“Ik denk dat wij een goede en eerlijke organisatie zijn. Voor iedere klant willen we een uitzondering maken en dat doen we vaak ook, we denken heel erg mee met iedere klant.”

Zelfontwikkeling staat hier centraal

“Wanneer je graag een studie of cursus wil volgen is hier bijna altijd wel ruimte voor, je moet er alleen wel zelf mee komen.” Ook binnen zijn werkzaamheden krijgt Lucas veel vrijheid. “Als ik dingen in het systeem wil aanpassen mag ik dat gewoon verwerken, ik hoef geen heel goedkeuringsproces door. Ik zorg er natuurlijk wel altijd voor dat de manager ervan op de hoogte is, maar over de interne processen mag ik zelf beslissingen nemen en aanpassingen doen.”

“Wat mijn werk leuk maakt is het contact met de klanten. De ruimte om even te lachen tussendoor, het hoeft niet altijd alleen maar zakelijk te zijn. Soms heb je eerst even een gesprekje over wat anders. Daarnaast vind ik het leuk dat je de klanten echt door het hele proces volgt en ik vind het leuk dat klanten jou ook waarderen voor wat je doet.”

Wil je eens vrijblijvend sparren over jouw HR-vraagstuk?

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top