Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Jesse Philippart

Leer ons kennen: Jesse Philippart, Consultant

  • Blog
Leestijd: 3 minuten

De komende tijd verschijnt iedere eerste dinsdag van de maand een interview met een medewerker van DIRECT Payrolling & Staffing. Want wie zijn nou de mensen achter DIRECT Payrolling & Staffing en waar houden zij zich dagelijks mee bezig? Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen expertise. Leer hen kennen.

Jesse Philippart (26 jaar) begon ruim 3 jaar geleden op tijdelijke basis bij DIRECT Payrolling & Staffing. De insteek was in het begin om ‘even te proeven’ van het HR-vak. Echter beviel dit hem zo erg dat Jesse graag wilde blijven. Zichzelf doorontwikkelen, dat zag hij wel zitten. Op dit moment is hij actief als consultant en werkt hij parttime als intercedent binnen de dochteronderneming DIRECT Werkt. En om het allemaal nog uitdagender te maken is Jesse ook druk bezig met het volgen van zijn Bedrijfskunde opleiding aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

“We doen waar we voor staan, komen beloftes altijd na en zorgen ervoor dat als we iets doen het ook goed uitgevoerd wordt.”

Jesse Philippart, Consultant

Jesse Philippart

“Ik wist dat ik meer in mijn mars had!”

“Ik begon hier drie jaar geleden als backoffice medewerker en had eigenlijk het idee dat ik hier tijdelijk zou werken. Mijn wens was heel lang om bij de KLM te gaan werken als Purser. Echter gooide corona heel veel roet in het eten. Tenminste dat dacht ik. Al gauw wende ik aan het idee om hier te blijven. Mijn droom om bij de KLM te werken heb ik uiteindelijk achter mij gelaten. Ik besloot mij te gaan focussen op het werk bij DIRECT Payrolling & Staffing en mijn zelfontwikkeling binnen het HR-vak. Ik wist namelijk dat ik heel veel meer in mijn mars had. En met een gezonde dosis lef ben ik meer taken en verantwoordelijkheden gaan vragen. En gelukkig kon dit ook. Bij DIRECT Payrolling & Staffing is heel veel mogelijk, het is een soort van ‘plafondloos’ bedrijf. Zolang je pitch goed is en je dit goed kunt onderbouwen, is niets te gek. Het leukste daaraan vind ik dat ik processen die ik samen met het team en klanten bedenk vaak ook mag ontwikkelen.”

“En als kers op de taart ben ik vanuit DIRECT Payrolling & Staffing een duale studie HBO Bedrijfskunde aan het volgen. Ik denk dat ik met deze studie wel een fijne, toegevoegde waarde inbreng in het team.”

“Als je een goed idee hebt mag je het gewoon implementeren, dat vind ik heel leuk.”
Jesse Philippart

Geen dag is hetzelfde

“Ik heb een dubbelfunctie op dit moment. Zo ben ik werkzaam voor DIRECT Payrolling & Staffing én voor DIRECT Werkt. “Ik begin mijn dag altijd met het maken van een to do list, omdat ik het heerlijk vind om zaken aan het einde van de dag af te kunnen strepen. En wat grappig is, mijn to do lijstjes zien er elke dag anders uit. Geen dag is hetzelfde bij DIRECT. Zo houd ik mij bezig met administratieve taken, het ontwikkelen van mogelijkheden voor DIRECT Werkt, adviseren van klanten en prospects en het uitzoeken van juridische kwesties. Divers dus.”

“DIRECT Payrolling & Staffing geeft je alle vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen.”

Jesse Philippart, Consultant

Jesse Philippart

Onze klanten zijn het middelpunt van alles wat we doen

“Bij alles wat we doen staan onze klanten en hun medewerkers centraal. Het mooie is ook dat we daar zijn voor iedere ondernemer – groot en klein. Of je nou starter bent of al even ervaring hebt. Wij helpen, ondersteunen en proberen de ondernemers te laten groeien. Zo willen we starters aan de hand meenemen bijvoorbeeld.”

Vrijheid en vertrouwen

Vrijheid is iets wat ontzettend belangrijk is voor Jesse: “Daarom vind ik hybride werken ook zo fijn, ik ben veel productiever als ik ook thuis kan werken. Dit vind ik veel vrijheid geven, omdat ik op sommige dagen mijn tijd zelf in kan delen en niet altijd de ‘vaste’ kantoortijden hoef te werken. Deze vrijheid zorgt ook voor een goede werk-privé balans.”

“Tot slot heb ik heel veel leuke collega’s die ik ook privé spreek. Dit draagt eraan bij dat de sfeer heel leuk is. Ik had het pittig gevonden om dit werk te doen zonder de klik met de mensen waarmee ik werk.”

Wil je eens vrijblijvend sparren over jouw HR-vraagstuk?

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top