Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-werknemers

Payrolling: daar kun je op bouwen

Laatste update op 20 juli 2020 om 12:53 pm
Leestijd: < 1 minuut

De tien grootste bouwbedrijven van Nederland haalden afgelopen jaar voor drie miljard euro aan orders binnen, 8,5 procent meer dan het jaar ervoor. Ook kleinere aannemers, schilders, timmerbedrijven en stukadoors worden momenteel bedolven onder de nieuwe opdrachten. Gevolg is dat er in de sector momenteel een groeiende behoefte bestaat aan tijdelijke medewerkers.

Vooral door steeds wisselende orderportefeuilles hebben alle aannemers en aanverwante bedrijven verspreid over het hele jaar te maken met pieken en dalen. Daardoor zijn ze vaak aangewezen op tijdelijk personeel als uitzendkrachten, seizoenswerkers en andere parttimers.

Payrolling in de bouw

Om hun administratie niet met al die verschillende contracten op te zadelen, kiezen steeds meer bouwbedrijven voor payrolling. Bijkomend voordeel is dat ze dan meteen verlost zijn van hun werkgeversrisico’s. Dat ze vervolgens in veel gevallen bij DIRECT Payrolling terechtkomen, is logisch: deze landelijke opererende organisatie is al jaren met veel succes actief voor een nog steeds groeiend aantal aannemers, bouw- en timmerbedrijven, schilders, stukadoors en intermediairs in personeel in de bouw.

DIRECT Payrolling

DIRECT Payrolling is niet alleen ervaren, maar ook nog eens volledig gecertificeerd. Daarmee geldt de organisatie als een solide aanbieder van payrollservices en andere personeelsdiensten die aannemers ook met raad en daad kan bijstaan in geval van arbeidsconflicten en ontslagprocedures. De goede naam van DIRECT Payrolling is verder te danken aan de persoonlijke omgang met zowel opdrachtgevers als payrollkrachten én de snelheid van handelen: nieuwe medewerkers staan desgewenst binnen 24 uur op de payroll.

Back To Top