Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-lucas-thuiswerken

Intercedent van het Jaar 2018

Laatste update op 20 juli 2020 om 12:00 pm
Leestijd: < 1 minuut

DIRECT Payrolling is voor het tweede jaar op rij trotse sponsor van de Intercedent van het Jaar verkiezing. Een event dat jaarlijks door trainingsbureau ARTRA wordt georganiseerd. Momenteel zijn de voorrondes in volle gang.

De eerste voorronde bestond uit een kennistoets, waarin de actuele flexkennis van de deelnemers is getest. Deelnemers hebben 75 multiple choice vragen beantwoord over o.a. arbeidsrecht, cao-regelgeving en sociale wetgeving. De deelnemers met de beste score zijn doorgegaan naar de volgende ronde, de AVG e-learning!

Deze week doorlopen de deelnemers de tweede voorronde die bestaat uit een AVG e-learning die wordt afgesloten met een toets. Onderwerpen die aan bod komen zijn; het werven van kandidaten, het aanbieden van een kandidaat bij de opdrachtgever, aan het werk, einde opdracht en informatiebeveiliging.

De tien beste kandidaten gaan door naar de finaledag op donderdag 29 november 2018 in Maarssen. Tijdens deze dag dienen de tien finalisten de vakjury te overtuigen van hun zakelijk inzicht, commerciële aanpak en overtuigingskracht. In de avond worden, ten overstaan van een publiek van 300 collega’s, directieleden, familie, vrienden en branchegenoten alle finalisten voorgesteld. Aansluitend worden de nummers 1, 2 en 3 bekend gemaakt. Zij worden gehuldigd en ontvangen allen een mooie prijs. De Intercedent van het jaar 2018 gaat naar huis met de IvhJ-award en de reischeque ter waarde van € 1.000,-.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Intercedent van het Jaar verkiezing? Neem dan een kijkje op de website

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 026 - 372 45 20 of vul onderstaand formulier in.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
Back To Top