Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

In 3 eenvoudige stappen vakantiekrachten aannemen

1

Vind een vakantiekracht en meld deze bij ons aan

2

Ontvang binnen 24 uur de arbeidsovereenkomst

3

Wij zorgen voor een veilige en tijdige betaling

In 3 stappen vakantiekrachten aannemen

1

Vind een vakantiekracht en meld deze bij ons aan

2

Ontvang binnen 24 uur de arbeidsovereenkomst

3

Wij zorgen voor een veilige en tijdige betaling

Jij werft en wij doen de rest

Het vakantiewerkseizoen gaat binnenkort van start! Door je vakantiekrachten bij ons op de loonlijst te zetten ben jij direct ontzorgd. Wij regelen het administratieve en juridische gedeelte terwijl jouw medewerkers direct aan de slag kunnen. Jij focust je op het werk en zorgen wij voor de juiste uitbetaling!

Personeel direct verzekerd tegen ziekte en ongevallen
Wekelijkse of maandelijkse verloning
Simpel en eenvoudig, dus direct aan de slag

Wil je meer weten of direct aan te slag? Laat je gegevens achter en onze adviseur Joël belt je direct terug met een passende oplossing!

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Als ondernemer wil je aankomende zomer natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Geen lange inschrijfprocessen van nieuwe krachten. Bij DIRECT kunnen vakantiekrachten daadwerkelijk ‘direct’ aan de slag. Met een passende oplossing maak jij een vliegende start deze zomer. Zo simpel kan het zijn. Door je vakantiepersoneel op de zogeheten ‘payroll’ te zetten ben je nergens aan verbonden. Je betaalt slechts voor de gewerkte uren van je krachten en stoppen kan wanneer je dat zelf wilt.

Betaal voor de gewerkte uren

Het lijkt wellicht een grote stap: een medewerker in dienst nemen. Wanneer je medewerkers op bij ons op de loonlijst zet, worden zaken ineens een stuk eenvoudiger. Jij werft en selecteert je eigen personeel, en wij doen de rest. Vanaf het moment dat jij je hebt ingeschreven als werkgever, nemen wij alle zorgen weg. Nieuwe medewerkers ontvangen binnen 24 uur een arbeidsovereenkomst en kunnen na het tekenen direct aan de slag. Alle mogelijke risico’s die bij een werknemer komen kijken, liggen bij ons. Daarnaast bepaal jij of je uren wekelijks, vier wekelijks of maandelijks doorgeeft. Afhankelijk van jouw keuze en ingevoerde uren worden jouw medewerkers uitbetaald. Je betaalt dus slechts voor de aantal gewerkte én doorgegeven uren. Geen administratieve lasten, geen extra (verborgen) kosten en geen juridische jargon voor jou, ondernemer. Dat is nog eens de kracht van flexibel ondernemen.

Beeld-DPR-vakantiewerk

Alle risico's van je medewerkers gedekt

Wanneer jij jouw vakantiekrachten aanmeldt bij ons, betekent dit ook dat zij direct volledig verzekerd zijn. Wij nemen alle (werkgever)risico’s op ons. Of je werknemer nou te maken krijgt met ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, in alle gevallen begeleiden wij diegene. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Onze HR specialisten staan iedere ondernemer bij als het gaat om personeelszaken. Daarnaast dragen wij zorg voor de ongevallenverzekering, zodat jij je hier geen zorgen om hoeft te maken.

Tips & tricks bij het in dienst nemen van vakantiekrachten

Praktisch en direct aan de slag met het werven van vakantiekrachten? Wij delen graag tips en tricks met je zodat jij onbezorgd van start kan deze zomer. Lees hieronder daarom onze meest recente artikelen.

Back To Top