Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-Rob-Edwin

Stormloop op toegangskaarten flexevent SLIM!

Laatste update op 20 juli 2020 om 01:48 pm
Leestijd: < 1 minuut

Dat de Nederlandse uitzendbranche de ambitie heeft om nóg slimmer te worden, is nu wel duidelijk: de toegangskaarten voor het flexevent SLIM! op donderdag 12 oktober aanstaande in Arnhem, gaan als zoete broodjes over de toonbank!

 

Het flexevent, georganiseerd door DIRECT Payrolling in nauwe samenwerking met trainingsbureau ARTRA, heeft als doel de vakkennis van ondernemers en medewerkers in de uitzendbranche naar een hoger niveau te tillen. “Met verhelderende masterclasses van vooraanstaande sprekers willen we ervoor zorgen dat zij straks optimaal kunnen inspelen op de veranderingen in de uitzendbranche”, aldus algemeen directeur Fatima Dahman van DIRECT Payrolling.

 

Netwerkborrel

 

Deelnemers aan het event worden om 14.30 uur ontvangen in het kantoorgebouw van DIRECT Payrolling aan de Jansbuitensingel 7 te Arnhem, waarna om 15.00 uur de door een pauze onderbroken masterclasses van start gaan. Om 17.00 uur is het tijd voor een informele netwerkborrel die vervolgens rond 20.00 uur wordt afgesloten. Tussen de bedrijven door worden er onder de aanwezigen twee trainingen van ARTRA verloot.

 

De kosten voor deelname bedragen € 99,- per persoon (reële waarde € 450,00). Geïnteresseerden in de laatste toegangsbewijzen kunnen zich aanmelden via de site www.slimflexevent.nl

 

 

Back To Top