Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen
Blog-beeld-DPR-handen-schudden

SLIM! Hét kennisevent voor de uitzendbranche!

Laatste update op 20 juli 2020 om 01:18 pm
Leestijd: < 1 minuut

Wil jij nu eindelijk wel eens weten hoe je van je uitzendbureau een sterk merk maakt? Hoe je nog professioneler wordt op het gebied van search en sourcing? Wil je een helder antwoord op al je vragen over deze twee onderwerpen? Zorg er dan vooral voor dat je op de valreep nog kaarten weet te bemachtigen voor het flexevent SLIM!.

Het unieke flexevent SLIM! is een initiatief van DIRECT Payrolling in nauwe samenwerking met trainingsbureau ARTRA. Doelstelling is ondernemers en medewerkers in de uitzendbranche daadwerkelijk nóg slimmer te maken. Dat gebeurt onder andere door verhelderende masterclasses van vooraanstaande sprekers en onderlinge kennisuitwisseling tijdens de afsluitende netwerkborrel.

 

Gratis training ARTRA!

SLIM! wordt donderdag 12 oktober aanstaande van 14.30 tot 20.00 uur gehouden in het bedrijfspand van DIRECT Payrolling aan de Jansbuitensingel 7 in Arnhem. Op dit moment zijn er nog enkele kaarten á € 99,- per persoon (reële waarde € 450,-!) beschikbaar, inclusief kans op een gratis training van ARTRA.

 

Reserveren kan via de site www.slimflexevent.nl. Wees er snel bij, want OP = OP!

 

 

 

Back To Top