Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Groeiend uitzend- of detacheringsbureau?

Tijd om uit te besteden

Groeiend uitzend- of detacheringsbureau?

Als je uitzendbureau groeit, merk je dat je focus steeds meer verschuift. Je krijgt meer opdrachtgevers en meer uitzendkrachten. Maar, tegelijk ook wellicht meer zorgen, stress, minder tijd en grotere risico’s. Wil je zorgeloos verder groeien? Op naar de volgende fase? Bundel dan je krachten! Met DIRECT zet je dé stap naar efficiëntie en modernisering, kortom: een stap naar (nog) meer professionaliteit.

 • Geen afscheid nemen van je eigen identiteit – wél groeien
 • Zelfstandigheid van je eigen onderneming – zónder zorgen
 • Focus op je corebusiness – mét slimme uitbesteding 
 • Een groeiversnelling realiseren door samen te werken met een kapitaalkrachtige partner

Wanneer het tijd is om uit te besteden

Dat je eigen uitzendbureau groeit is geweldig. Maar ’s nachts niet meer kunnen slapen? Dat is minder.  

Merk je dat je je niet meer kunt focussen op die aspecten van uitzenden waar je zo van houdt? Van het matchen, het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers, het uitzetten van vacatures? Dan is het tijd voor de volgende fase: zaken uitbesteden. Niet meer alles zelf doen, maar strategische keuzes maken – als een echte (uitzend)ondernemer. Alleen zo kun je verder groeien! 

Dit kun je aan DIRECT Payrolling & Staffing uitbesteden:

Werving & Selectie

Wil je het werven en selecteren uitbesteden? Onze experts kennen de uitzend- en detacheringsbranche als geen ander en denken proactief met je mee. Maar ook kan je met onze DIRECT vacaturebank nóg beter vacatures invullen; hiermee heb je een extra kanaal tot je beschikking.

Backoffice activiteiten

Laat je de backoffice aan ons uitbesteden, dan is al het  privacygevoelige papierwerk voortaan efficiënt en modern geregeld. Bij DIRECT werken we met een online portal. Je logt in via desktop, tablet of smartphone en volgt hier gemakkelijk de onboarding van al je nieuwe medewerkers. En ook je flexwerkers doe je hiermee een plezier: bij het op contract nemen hoeven ze slechts één keer in te loggen voor controle en digitale ondertekening. 

Als juridisch werkgever brengen we de personeelskosten terug tot één maandelijkse factuur. Wij factureren jouw opdrachtgever, betalen jouw uitzendkrachten op tijd en dragen de verantwoordelijkheden, en risico’s. 

“Natuurlijk wil je je eigen identiteit als intermediair niet kwijt. Daarom maken we het mogelijk om de Mijn DIRECT omgeving om te bouwen naar jouw merk: met eigen huisstijlkleuren, logo en eigen tegels.” 

– Lucas Iatrou, Consultant bij DIRECT Payrolling & Staffing 

Lucas Latrou

Wij duiken bijvoorbeeld in deze aspecten

Met ruim tien jaar ervaring kunnen we wel stellen dat wij op het gebied van flexarbeid en payrolling nagenoeg elke ondernemersvraag van een passende oplossing hebben kunnen voorzien. Wij denken met je mee en reiken slimme ideeën aan waar we samen achter staan. 

Verzuimcijfers

Op welke manier heb je het verzuim geregeld? Draag je het risico zelf of heb je het verzekerd bij het UWV? En hoe zijn de verzuimcijfers? Zijn die hoger of lager dan gemiddeld? We brengen het in kaart. Misschien kun je besparen.  

Cashflow

Heb je te maken met debiteurenrisico’s? Zit je wel eens in over de uitbetaling van flexwerkers? Met DIRECT besteed je deze cashflows uit en reduceren we personeelskosten tot één maandelijkse factuur. 

Administratie

Ben je te veel tijd kwijt aan de administratie? Worstel je met hoe je al die privacygevoelige informatie goed opslaat? Wil je een moderne, online portal voor je flexwerkers? Met onze backoffice is het allemaal goed geregeld.

Uitzenden

Het maken van matches is waar jij als intermediair goed in bent. Maar wil je sparren met onze experts over goede vacatureteksten, het effectief invullen van vacatures, over de toekomst van de uitzendbranche, nieuwe regelingen óf wil je een extra kanaal om uitzendkrachten te vinden? Samen geven we elkaar nieuwe inzichten. Samen gaan we voor groei.

Header-beeld-DPR-starten-uitzendbureau

Wie is DIRECT Payrolling & Staffing?

 • We zijn jouw (sparrings)partner en meer: wij maken ondernemen makkelijk(er)
 • Met DIRECT zet je de stap naar 100% professionaliteit
 • Onze ervaren experts sparren graag – samen naar meer succes

Direct contact met een van onze
experts

Je bepaalt als uitzendondernemer natuurlijk zélf welke diensten en daarmee verantwoordelijkheden en risico’s je bij ons neerlegt, en wat je in eigen handen houdt. Zet vandaag nog de stap naar de volgende fase van jouw groeiende uitzendbureau en laat hiernaast je gegevens achter. We sturen je binnen 24 uur een e-mail toe met onze werkwijze en condities waaronder onze tarieven. Geen kleine lettertjes en geen verrassingen!

Wil je meteen sparren met onze expert? Neem contact op met Joël Knuijver, Senior Consultant bij DIRECT Payrolling & Staffing. Samen gaan we voor meer succes en meer groei – voor 100% professionaliteit.

Meer informatie aanvragen?

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Back To Top