Groeiende onderneming?

Meer personeel aannemen!

Een groeiende onderneming? Meer personeel aannemen!

Je bedrijf groeit! Succes hebben in wat je doet is geweldig. Maar wat je wilt voorkomen, is dat het hetzelfde succes is wat je afremt om nóg verder te groeien. Wat je kan doen? De handen ineenslaan met een professionele partij: DIRECT. Door bepaalde taken, verantwoordelijkheden en risico’s aan ons over te dragen, houd jij die vrije ondernemersgeest en kan jouw groeiende onderneming ongehinderd floreren.

Een groeiende onderneming = meer personeel aannemen

Dat je eigen bedrijf groeit is geweldig. Maar ’s nachts niet meer kunnen slapen? Dat is minder.  

Logisch is het dat je met een groeiende onderneming meer personeel gaat aannemen. Want het wordt drukker, je hebt meer werk! Maar met meer personeel aannemen krijg je ook meer kosten én zorgen op je bordje. En dat kan beangstigen. Want stel dat langdurig verzuim of arbeidsconflicten je straks energie gaan kosten en erger: hoge kosten of een beschadigd imago.

Wat DIRECT voor je oplost:

Zorgen om je personeel

Waar het met slechts enkele personeelsleden nog prima te overzien was, wordt het met meer personeel ingewikkelder voor jou als werkgever. Leg het juridische werkgeverschap daarom in handen van DIRECT Payrolling & Staffing. Wij nemen jouw personeel op onze loonlijst – en nemen daarmee meteen alle verantwoordelijkheden en risico’s van je over.

Ingewikkelde personeelsadministratie

Een groter bedrijf met meer personeel betekent meer administratie. DIRECT regelt alle personeelsadministratie op een efficiënte en moderne wijze: jij en je werknemers krijgen toegang tot een moderne, online portal.

Stress om de salarisuitbetaling

Zit je krap bij kas en maak je je zorgen of je je personeel wel stipt kunt uitbetalen? Bij DIRECT financieren we het voor en storten we netjes elke verloningsperiode tijdig het salaris. Geen zorgen meer om een ingewikkelde cashflow, maar alle personeelskosten overzichtelijk en gereduceerd tot één factuur.

Problemen met personeel

Misschien loop je tegen personeelsproblemen aan. Blijft personeel niet lang bij je in dienst, waardoor je vaak nieuw personeel moet inwerken? Of is geschikt personeel vinden lastig? Dat kan een gevolg zijn van je vacatures die de verkeerde mensen aanspreken, waardoor deze niet de juiste match maken tussen jouw vraag en het aanbod van werkzoekenden. Of misschien zijn je werknemers niet erg gemotiveerd. Met ons HR-advies leggen we de vinger op de zere plek.

Zorgeloos het personeelsbestand uitbreiden met DIRECT

Wil je het personeelsbestand uitbreiden – zonder ook maar een enkel risico te lopen? Wil je flexibel ondernemen en de juiste balans vinden in jouw personeelsbestand? DIRECT is die professionele partij met de expertise om jouw volledige personeelsbestand te reduceren tot één maandelijkse factuur. Of je nu vijf werknemers hebt – of vijftig. Zo kun jij zorgeloos blijven groeien.

Header-beeld-DPR-starten-uitzendbureau

Wat zijn de kosten?

Weten wat het kost om personeel bij DIRECT op de payroll te zetten? We werken met een transparante en universele omrekenfactor: een factor die je vermenigvuldigt met het brutoloon van je werknemer om te komen tot de te betalen personeelskosten. Bereken het zelf via onze calculator of neem vrijblijvend contact op!

Stap 1: gegevens invullen

Stap 2: tarief berekenen

Wat is het bruto uurloon van de medewerker?
In dit veld vul je het bruto uurloon van de medewerker in. Je kunt ook loonschalen vanuit de desbetreffende cao hanteren. Bij het vaststellen van het brutoloon hanteer je minimaal het minimum uurloon en de afspraken conform de cao. Kom je er niet helemaal uit, dan adviseren we je in een later stadium graag verder.

Gaat het om een bestaande of nieuwe medewerker?
In deze calculator kunnen we een flex tarief indicatie geven op basis van een nieuwe te verlonen medewerker. Wil je het flex tarief voor een bestaande medewerker berekenen? Dan raden we je aan om dit in een persoonlijk gesprek later bij ons aan te geven. Dit heeft alles te maken met het arbeidsverleden van de medewerker.×
Bij een bestaande medewerker kijken we graag gezamenlijk naar de mogelijkheden om onze flex dienstverlening toe te passen. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, door contact op te nemen via 026 - 372 45 20.
Is het aantal uren in de week vast of variabel?
Werkt de medewerker geen vast aantal uren per week? Dan kan je kiezen voor variabele uren. Voor medewerkers met een vast aantal uren per week geef je eenmalig het aantal uren door.Is er een CAO van toepassing op jouw bedrijf?
Afhankelijk van de sector waar de medewerker in werkzaam is, wordt gekeken op welke basis de medewerker in dienst zal worden genomen. In een persoonlijk gesprek zullen wij je hier ook nader over adviseren.
Wil je ziekteverzuim meeverzekeren?
Het flex tarief wordt uitgebreid met reserveringen voor ziekteverzuim wanneer ervoor wordt gekozen om ziekteverzuim mee te verzekeren. Dit betekent dat we je ontzorgen en dat je geen factuur zult ontvangen bij een zieke medewerker. Kies je ervoor om ziekteverzuim niet mee te verzekeren, dan zal het flex tarief lager zijn. De verzuimuren worden dan apart aan je doorberekend.Welke CAO is van toepassing?

Wat is de functiebenaming van de medewerker?

OUTPUT

Liever een maatwerkofferte?
kom in contact

DIRECT Payrolling & Staffing is die professionele partij die ondernemen makkelijk(er) maakt voor jouw groeiende onderneming. Neem direct contact op met DIRECT! Laat hiernaast je gegevens achter, of neem telefonisch contact op met onze expert Joël Knuijver, Senior Consultant bij DIRECT Payrolling & Staffing.

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden