Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Wat kost payroll in 2024? Een passend tarief voor jou.

Ook in 2024 is het mogelijk om met de scherpste payroll tarieven flexibel te blijven ondernemen.

Met payroll betaal je alleen voor de daadwerkelijk verrichte arbeid. Zo word je achteraf niet verrast door onvoorziene risico’s en kosten van bijvoorbeeld ziekteverzuim of juridische procedures. Uiteraard houden we bij de tariefberekening ook rekening met de meest recente wet- en regelgeving.

Krijg grip op jouw personeelskosten en ontdek direct wat de nieuwe payroll tarieven 2024 zijn.

 • Maximaal gemak, minimaal werkgeversrisico
 • Ondersteuning bij werving & selectie én Recruitment Marketing
 • Tot 4 jaar flexibel
 • Ondersteuning bij diverse ET-kwesties

Vraag hier jouw maatwerk tarief aan ↓

 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Je nieuwe payroll factor zelf berekenen?

Bereken via met de flex calculator hoe duur jouw (toekomstige) medewerkers kosten.

Stap 1: gegevens invullen

Stap 2: tarief berekenen

Wat is het bruto uurloon van de medewerker?
In dit veld vul je het bruto uurloon van de medewerker in. Je kunt ook loonschalen vanuit de desbetreffende cao hanteren. Bij het vaststellen van het brutoloon hanteer je minimaal het minimum uurloon en de afspraken conform de cao. Kom je er niet helemaal uit, dan adviseren we je in een later stadium graag verder.

Gaat het om een bestaande of nieuwe medewerker?
In deze calculator kunnen we een flex tarief indicatie geven op basis van een nieuwe te verlonen medewerker. Wil je het flex tarief voor een bestaande medewerker berekenen? Dan raden we je aan om dit in een persoonlijk gesprek later bij ons aan te geven. Dit heeft alles te maken met het arbeidsverleden van de medewerker.×
Bij een bestaande medewerker kijken we graag gezamenlijk naar de mogelijkheden om onze flex dienstverlening toe te passen. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, door contact op te nemen via 026 - 372 45 20.
Is het aantal uren in de week vast of variabel?
Werkt de medewerker geen vast aantal uren per week? Dan kan je kiezen voor variabele uren. Voor medewerkers met een vast aantal uren per week geef je eenmalig het aantal uren door.Is er een CAO van toepassing op jouw bedrijf?
Afhankelijk van de sector waar de medewerker in werkzaam is, wordt gekeken op welke basis de medewerker in dienst zal worden genomen. In een persoonlijk gesprek zullen wij je hier ook nader over adviseren.
Wil je ziekteverzuim meeverzekeren?
Het flex tarief wordt uitgebreid met reserveringen voor ziekteverzuim wanneer ervoor wordt gekozen om ziekteverzuim mee te verzekeren. Dit betekent dat we je ontzorgen en dat je geen factuur zult ontvangen bij een zieke medewerker. Kies je ervoor om ziekteverzuim niet mee te verzekeren, dan zal het flex tarief lager zijn. De verzuimuren worden dan apart aan je doorberekend.Welke CAO is van toepassing?

Wat is de functiebenaming van de medewerker?

OUTPUT

“Wij stellen alle overeenkomsten op, nemen jouw medewerker in dienst, betalen het salaris en regelen alle overige verplichtingen.”

Joël Knuijver, Accountmanager

Joël Knuijver

Kunnen we je verder helpen? Neem contact op.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top