skip to Main Content

PERSONEEL IS ONMISBAAR, MAAR BRENGT OOK DE NODIGE ZORGEN MET ZICH MEE

Denk daarbij alleen maar eens aan slecht functionerende medewerkers, arbeidsconflicten, ziekteverzuim en ontslagprocedures. Ook de werving en selectie, het opstellen van de juiste arbeidsvoorwaarden en de meest geschikte dienstverbanden kosten u als werkgever veel tijd en energie. Voor bedrijven met minder dan honderd werknemers is een vaste HR-manager nauwelijks rendabel. Het inhuren van de HR-experts van DIRECT Payrolling biedt dan uitkomst.

PROFESSIONEEL ADVIES

U kunt bij DIRECT Payrolling terecht voor extra operationele ondersteuning in de volle breedte, of voor professioneel advies op een specifiek terrein. Ook bij complexe vraagstukken van bijvoorbeeld juridische aard, staan onze HR-experts u met raad en daad terzijde. Daarnaast verzorgen ze desgewenst een quick scan van uw personeelsbestand, vanzelfsprekend opgevolgd door een deskundig advies.

UNIEKE PAYROLLSERVICE VOOR UITZENDBUREAUS

Met onze unieke payrollformule voor uitzendbureaus bieden wij een complete oplossing die u helemaal ontzorgt tegen de scherpst mogelijke prijs. Hierdoor komt de focus van uw intermediairs weer voor 100% te liggen op de kernactiviteit van uw bedrijf, het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Heeft u nog vragen over payrolling? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek. Wij informeren u graag over de payrollmogelijkheden en onze scherpe omrekenfactor.


Meer Info >

x
Chat met één van onze medewerkers.
Back To Top