skip to Main Content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Organiseer het slim en goed: uitzendwerk

Samen een actieve rol spelen in het vinden van geschikt personeel

Organiseer het slim en goed: uitzendwerk

Samen een actieve rol spelen in het vinden van geschikt personeel

Incidenteel een openstaande vacature opvullen. Dat is meestal niet zo’n probleem. Maar wat als dat niet lukt of wat als je regelmatig vacatures hebt? Veel doorloop of verloop in personeel? Elk jaar weer te maken hebt met pieken en dalen? Dan moet je flexibel zijn en moet je als organisatie daar op zijn ingericht. Juist dan is het handig om een interim of flexkracht via een bureau in te huren. Dat kan via DIRECT. Met het netwerk van DIRECT Payrolling & Staffing kunnen we snel de gewenste medewerkers vinden en eventueel aannemen, zodat je hier zelf geen energie in hoeft te steken.

Een partner op het gebied van uitzenden

Bij DIRECT organiseren we uitzendwerk slim én goed. Wij ondersteunen hier graag bij, en kunnen direct inspelen op personeelstekorten. Met meer dan tien jaar ervaring, kennen we de uitzendwereld als onze broekzak, zetten we ons netwerk in en stellen we vacatures openbaar via onze eigen vacatureplatform. Op deze manier spelen we een actieve rol in het vinden van de gewenste medewerkers.

Beeld-DPR-uitzenden
Beeld-DPR-bouw-uitzenden

Een uitzendkracht: Wat is dat?

Een uitzendkracht is een volwaardige medewerker echter dan met een flexibel contract. Iemand die kan bijspringen wanneer het qua werk druk is of ter vervanging van iemand die tijdelijk aanwezig is. Zo’n flexkracht is in dienst bij een uitzendbureau of payrollbedrijf. Ideaal voor ondernemers, want zo heb je niet de administratie en de risico’s van personeel in dienst hebben. Is de uitzendkracht ziek? Of gaat hij uit dienst? Dan heb je geen omkijken naar de loondoorbetaling of de berekening van transitievergoeding van de uitzendkracht. Het zijn zomaar een paar voordelen van het inhuren van een uitzendkracht.

Wat we nog meer kunnen betekenen

Werving & selectie

Geschikt personeel op de juiste plek? Het begint met een goede vacature. Wij helpen je bij de werving.

Verzuimbegeleiding

Veel ziekteverzuim is erg belastend voor het hele bedrijf. Wij helpen om dit verzuim terug te dringen.

Payroll

Personeel direct aan het werk hebben, maar geen administratie en risico’s? Zet ze bij ons op de loonlijst.

Binnen een handomdraai personeel vinden

Via onze eigen vacaturebank is personeel vinden wel heel makkelijk. Hierin nemen we vacatures uit ons eigen netwerk op. Omdat we dankzij onze jarenlange ervaring precies weten hoe de uitzendwereld werkt, zorgen we dat hier goed geschreven vacatures staan. Want met een goede vacaturetekst is de kans zoveel groter dat een match ook echt een mátch is. Dankzij deze aanpak kan je personeel inhuren waar je bedrijf op kan bouwen; het is de basis voor meer werkgeluk voor iedereen.

Is de juiste kandidaat voor een leegstaande vacature gevonden, dan kan deze werknemer binnen 24 uur op onze payroll staan. Personeel aannemen doen we bij DIRECT namelijk snel en soepel. We nemen de werknemer digitaal op contract volgens de cao. Laat je DIRECT jouw personeel aannemen, dan heb je geen omkijken naar het uitbetalen van salaris, het afdragen van premies en werkgeverslasten, loondoorbetaling bij verzuim of pensioenregelingen.

Nog vragen?
Contact

DIRECT is jouw advies- en sparringpartner als het gaat om personeel vinden en inhuren. Neem contact op met een uitzendexpert!

Joel Knuijver
Joël Knuijver

“Ik help je graag verder!”

Overige contactgegevens

DIRECT Payrolling & Staffing

KvK handelsregister: 09178377
BTW nummer: 8188.71.556.B01
Jansbuitensingel 7
6811AA Arnhem

Back To Top