Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Werving en selectie: op social media

LinkedIn, een bestaand en bekend platform maar nog altijd niet goed (genoeg) benut door ondernemers en anderen. Via LinkedIn sta je als ondernemer ineens heel dichtbij jouw zakelijke netwerk en hierdoor ben je in staat makkelijk in contact te komen met de voor jou relevante doelgroep. Maar hoe doe je dat nou precies? Op 19 juni organiseren we het evenement genaamd Recruitment 2.0: Het begint bij LinkedIn waar we vol trots mogen aankondigen dat Nadine van Dam en Marlijn van Iersel, oprichtsters van Leadlinq, komen spreken.

  • Wie: Nadine van Dam en Marlijn van Iersel van Leadlinq
  • Wat: Recruitment 2.0: het begint op LinkedIn
  • Waar: het pand van DIRECT Payrolling, Jansbuitensingel 7, 6811 AA Arnhem
  • Wanneer: woensdag 19 juni 2019
  • Hoe laat: 14.30 – 17.00 uur

Onze sprekers

Bij een leerzaam programma horen ook inspirerende sprekers. Zo hebben wij Nadine van Dam en Marlijn van Iersel van Leadlinq uitgenodigd om iedereen mee te nemen in de wereld van social recruitment.

Nadine & Marlijn
Nadine van Dam en Marlijn van Iersel
Leadlinq

Leadlinq, bestaande uit Nadine van Dam en Marlijn van Iersel, zijn twee jonge en gepassioneerde onderneemsters die gespecialiseerd zijn in Social Selling en Recruitment via LinkedIn. Het creëren van kansrijke leads en het in contact komen met matchende kandidaten zijn hun belangrijkste drijfveren. Zij geloven erin dat alles wat je aandacht geeft, groeit. En vinden het dus belangrijk dat dit, voor iedereen groot of klein, mogelijk is en blijft.

Tijdens het evenement nemen Nadine van Dam en Marlijn van Iersel iedereen mee in de wereld van Social Selling en Recruitment via LinkedIn. Je krijgt direct inzicht in hoe je beter zichtbaar wordt met een social proof profiel. Daarnaast vertellen zij je tevens alle do’s en don’ts voor wat betreft het recruiten via dit platform. Verder leer je direct hoe je een LinkedIn bericht verstuurt zonder te spammen of vervelend over te komen. Met behulp van tools zoals Salesnavigator vind je in een mum van tijd relevante leads en kandidaten die je nodig hebt. Al met al: een overtuiging waarom een goed doordachte LinkedIn strategie beter werkt dan een hedendaagse e-mailcampagne.

Direct
Aanmelden

Wil je verzekerd zijn van je plek? Meld je dan gratis aan voor dit evenement (t.w.v. €149,-).

Meer informatie? Neem dan contact met ons op, via:

Back To Top