Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

PRIVACY STATEMENT

Website
Voor de DIRECT Service Groep staat een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens bij een bezoek aan de website centraal. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelen wij overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Het bezoek aan onze website kan geheel anoniem plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, welke pagina’s het meest worden bezocht of de tijdstippen van het bezoek (overdag of in de avonduren). Om de faciliteiten en functies aan te passen aan het systeem van de gebruikers, houden wij bij met welk type browser onze site wordt benaderd.


Formulieren en e-mail
DIRECT Service Groep gebruikt de gegevens die u via formulieren verstrekt om de door u aangevraagde nieuwsbrieven en/of whitepapers naar u toe te sturen en om contact met u op te nemen aangaande het uitvoeren van dit verzoek. Bij het gebruik van formulieren geeft u DIRECT Service Groep toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken en op te slaan voor het toesturen van:

  • whitepapers en documenten

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens? Stuur dan een bericht.

Back To Top