skip to Main Content

De voordelen van
Payrolling

Ondanks alle pogingen van de linkse partijen en vakbonden om flexwerk in het algemeen en payrolling in het bijzonder in een kwaad daglicht te stellen, blijft het aantal flexwerkers in Nederland gestaag toenemen. Op dit moment is ruim een derde van de acht miljoen werknemers actief als flexwerker. Dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen die flexwerkers onder te brengen bij een payrollorganisatie zoals DIRECT Payrolling, is niet verwonderlijk: payrolling biedt ondernemers alleen maar voordelen.

Flexibele schil

Door gebruik te maken van een zogeheten flexibele schil, ben je als bedrijf steeds optimaal in staat adequaat in te spelen op pieken en dalen in de markt. Wanneer je die flexwerkers vervolgens onderbrengt bij een payrollbedrijf, neemt het aantal voordelen alleen maar verder toe.

Payroll bij DIRECT Payrolling

Zo fungeert DIRECT Payrolling als juridisch werkgever van de betrokken werknemers. In geval van slepende ontslagprocedures of bij ziekte ben je als werkgever dus niet langer verantwoordelijk voor de financiële risico’s.

Bel ons direct voor meer informatie: 026 – 372 45 20

Bovendien tekent DIRECT Payrolling ook nog eens voor alle bijkomende administratieve zaken zoals salarisbetalingen, werkgeversafdrachten, pensioenopbouw en verzekeringen. Daardoor houden ondernemers weer meer tijd over om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Met DIRECT Payrolling haalt u een betrouwbare partner in huis die persoonlijke omgang met zowel opdrachtgevers als payrollers hoog in het vaandel heeft staan. DIRECT Payrolling is lid van de brancheorganisatie NBBU en ISO-9001- en NEN-gecertificeerd. Voordelen genoeg, toch?

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

Dat payrolling de laatste jaren snel aan populariteit wint, is niet verwonderlijk. Payrolling biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

x
Chat met één van onze medewerkers.
Back To Top
×Close search
Zoeken