Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Payroll voor de zorg

Payroll voor de zorg

Payroll voor organisaties in de zorg. Het is een constructie die voor zekerheid zorgt, bij zowel werknemers als bij werkgevers. Bij payrolling geef je de complete personeelsadministratie en het juridische werkgeverschap uit handen. Zo weet je dat alles omtrent personeel goed geregeld is. En dat geeft een goed gevoel!

DIRECT voor payrolling in de zorg

Als landelijke payrollorganisatie hebben we bij DIRECT Payrolling & Staffing een grote expertise op het gebied van payrolling binnen de zorg. Door onze jarenlange ervaring met payrolling voor zorginstellingen, weten wij wat belangrijk is voor jou. Voor elke zorginstelling hebben wij dan ook een passende payrolloplossing.

Leg je de payrolling in de handen van DIRECT Payrolling & Staffing, dan werken je werknemers volgens de geldende cao, krijgen ze elke maand stipt hun salaris uitbetaald én bouwen ze pensioen op. Gewoon, helemaal volgens de wettelijke regelgeving. Als werkgever heb je niet te maken met administratie en risico’s. Ook hoef je niet in te zitten over sociale premies, verlof, vakantiegeld, pensioenopbouw of loondoorbetaling bij ziekte of langdurig verzuim. Dát is wat wij bij payroll in de zorg voor je kunnen betekenen.

Lees meer over payrolling voor werkgevers

Personeel aannemen zonder zorgen

Of je nu één, tien of honderd werknemers via ons bij jouw zorginstelling of bedrijf wilt laten werken, met DIRECT is personeel aannemen een peulenschil. We contracteren allerlei werknemers: van flexkrachten tot interims, van studenten tot pensionado’s, van vaste werknemers tot uitzendkrachten in de zorg.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top