Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Payroll voor schilders

Payroll voor schilders

Payroll voor schilders. Het is een constructie die ondernemen makkelijk maakt. Je slaat er twee vliegen in een klap mee: terwijl jouw medewerkers de juiste arbeidsvoorwaarden krijgen – profiteer jij van zorgeloos ondernemen.

Payroll voor schilders: flexibiliteit

Als landelijke payrollorganisatie hebben we bij DIRECT Payrolling & Staffing een grote expertise op het gebied van payrolling binnen de schildersbranche. Wij nemen jouw personeel op onze loonlijst – of dat nu vaste of tijdelijke werknemers zijn – en nemen daarbij het hele werkgeversrisico op ons. Je betaalt met payroll voor schilders alleen voor de gewerkte uren en loopt bij ziekte of langdurig verzuim geen enkel risico.

Lees meer over payrolling voor werkgevers

Binnen 24 uur geregeld

Als schildersbedrijf kun je bij DIRECT Payrolling & Staffing gemakkelijk alle zaken op afstand regelen via Mijn DIRECT. Het op de payroll plaatsen van een schilder is bij ons binnen 24 uur geregeld. Wij nemen deze persoon digitaal op contract. Het enige wat jij vanaf dat moment hoeft te doen, is de schilder op een opdracht te zetten en periodiek de gewerkte uren aan ons door te geven. Op basis van de gewerkte uren verzorgen wij de salarisbetaling van de medewerker. Helemaal volgens het geldende cao, en natuurlijk met pensioenopbouw voor de werknemer.

Aansprakelijkheid en zekerheid

Binnen de schildersbranche werken bedrijven veelvuldig met onderaannemers. Bij het uitbesteden van het werkgeverschap komt de wet ketenaansprakelijkheid om de hoek kijken. Laat je het werkgeverschap uitbesteden aan DIRECT Payrolling & Staffing, dan weet je voor 100% zeker dat je bent gevrijwaard van deze aansprakelijkheid. Wij laten maandelijks deze vrijwaring door de Belastingdienst opstellen. Ook is het gebruik van een G-rekening mogelijk bij DIRECT Payrolling & Staffing.

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top