Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Met payrolling voor jouw bedrijf in Amsterdam neem je personeel in dienst, maar geef je de complete personeelsadministratie uit handen. Dit maakt ondernemen makkelijker: als ondernemer loop je geen enkel werkgeversrisico.

Navigeer snel naar

Payroll services in Amsterdam

Met onze payroll services voor jouw bedrijf in Amsterdam weet je dat alles omtrent personeel goed geregeld is. Wij nemen jouw werknemers digitaal op contract volgens de cao. Je hebt geen omkijken naar het uitbetalen van salaris, het afdragen van premies en werkgeverslasten en loondoorbetaling bij verzuim of pensioenregelingen. Dit betekent minder risico, maar ook minder administratie: de payroll service van DIRECT Payrolling & Staffing reduceert jouw hele personeelsadministratie tot één factuur. Lees meer over payrolling voor werkgevers

Jouw medewerker op onze loonlijst: binnen 24 uur geregeld

Elke Amsterdamse werkgever kan bij DIRECT Payrolling & Staffing gemakkelijk alle zaken op afstand regelen. Het op de payroll plaatsen van een medewerker hebben we binnen 24 uur geregeld; het op contract nemen doen we digitaal. Hierbij gaan we, geheel volgens cao, een arbeidsovereenkomst met de medewerker aan. Vanaf dat moment hoef je alleen nog maar periodiek de gewerkte uren van de medewerker aan ons door te geven. Op basis van deze uren betalen wij het salaris uit.

Bij DIRECT Payrolling is jouw personeel in goede handen. Wij bieden je de zekerheid dat alle zaken volgens de wettelijke richtlijnen zijn geregeld. Bij DIRECT werken we volgens vastomlijnde procedures en hebben we onze processen geautomatiseerd. Zo regel je alle zaken, zoals het doorgeven van de gewerkte uren, makkelijk via Mijn DIRECT. Via de app of de webomgeving kan je alle documenten omtrent je personeel inzien en kan je gewerkte uren doorgeven.

Backoffice uitbesteden

De voordelen van payrolling in Amsterdam

 • Flexibeler in je personeelsbestand
 • Géén ingewikkelde personeelsadministratie meer
 • Géén werkgeversrisico bij verzuim of ontslag
 • Betalen per gewerkt uur
 • Financiële situatie beter op een rijtje
 • Nieuw personeel binnen 24 uur aan het werk
 • Gratis helpdesk
 • Alles online in te regelen via Mijn DIRECT

Wat kost payroll in Amsterdam?

Payrolltarieven zijn opgebouwd uit o.a. het nettoloon verzekeringen, pensioenen, belasting, afdrachten, etc. Net zoals jouw kosten voor eigen personeel. Het grootste verschil met een medewerker zelf in dienst hebben, is dat afdrachten door jou niet meer op verschillende momenten hoeven te worden betaald én dat je vooraf de arbeidsrechtelijke werkgeversrisico’s omtrent ontslag en ziekte al hebt afgebakend. Door ons all-in payroll tarief weet je precies wat een werknemer jou in totaal per uur kost . Lees meer over hoe payroll tarieven zijn opgebouwd.

Jouw payrollfactor berekenen? Dat kan middels onze flex calculator. Hiermee ontvang je een indicatie van jouw tarief. Natuurlijk kan je ook direct een maatwerkofferte aanvragen of ons bellen voor een persoonlijk voorstel. Wij maken kosteloos de berekening voor je waarna je zelf kan kijken of payroll interessant is voor jouw onderneming in Amsterdam. Een maatwerkvoorstel ontvang je binnen één werkdag.

"Met payrolling voor jouw bedrijf in Amsterdam neem je personeel in dienst, maar geef je de complete personeelsadministratie uit handen. Je loopt geen enkel werkgeversrisico."
Joël Knuiver consultant Payrolling & Staffing

Het payroll proces:

Medewerker meldt zich aan

Wij ontvangen de gewerkt uren

Wij factureren de uren

Jij betaalt de factuur

Wij versturen loonstrook

Wij betalen medewerker uit

Payrolling in Amsterdam: voor kleine en grote bedrijven

Bij DIRECT Payrolling & Staffing verzorgen we de verloning van talloze bedrijven in Nederland. Als landelijke payrollorganisatie zijn wij er dus ook voor bedrijven in Amsterdam en omgeving.

Het aantal payrollkrachten bij onze klanten in Amsterdam varieert van een enkele parttimer tot wel honderden medewerkers. Ondernemers die kiezen voor een payrollconstructie zijn zowel grote bedrijven als (kleine) mkb’ers. Deze ondernemers zijn actief in uiteenlopende sectoren in Amsterdam: van callcenters tot schoonmaakbedrijven en van winkels tot horecagelegenheden.

Wij zijn een betrouwbaar payrollpartner, aangesloten bij de NBBU en wij zijn NEN-4400-1 gecertificeerd. Als payrollorganisatie is DIRECT Payrolling & Staffing landelijk actief en heeft veel ervaring in Amsterdam.

Meer informatie over payrolling?

Payroll services kunnen voor elke ondernemer in Amsterdam interessant zijn. Wil je meer weten over de payroll services in Amsterdam? Bel ons op 026 372 4520 of vul het contactformulier in. Eén van onze consultants neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

 • Personeelskosten scherp in beeld
 • Géén werkgeversrisico’s bij ziekte en ontslag
 • Personeel binnen 24 uur op contract
 • Hidden

  Marketinginformatie

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Kunnen we je verder helpen? Neem contact op.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top