skip to Main Content

Payroll voor
Metaal en techniek

Personeel aannemen zonder zorgen.

Payroll voor
Metaal en techniek

Ondernemers in de sector metaal en techniek hebben payrolling ontdekt als dé constructie om hun bedrijf optimaal flexibel te maken. De behoefte aan flexibiliteit is in deze branche bijzonder groot: de ene week heb je bij wijze van spreken honderd draaiers, frezers of lassers nodig, de volgende week hooguit tien. Alle medewerkers in vaste dienst nemen, is voor jou als ondernemer in de sector metaal en techniek dan ook geen optie. Door het steeds wisselende aanbod van werk, is de keuze voor payroll een zeer verstandige. Door jarenlange ervaring staat DIRECT Payrolling bekend als dé partner in payroll voor de metaal en techniek sector.

payroll metaal techniek

Wat is
payrolling

Payrolling is een manier om zowel tijd als geld te besparen op het moment dat je personeel in dienst wilt nemen. Als personeelspartner komen jouw medewerkers bij ons op de loonlijst te staan. Zo worden wij de juridische werkgever van jouw personeel, waarmee wij ook alle verantwoordelijkheden en werkgeversrisico’s overnemen. Dat houdt onder andere in dat je bij ziekte of ontslagprocedures geen financiële risico’s loopt. Op de werkvloer verandert er overigens niets: jij blijft jouw werknemers aansturen. Daarnaast hou je zelf de volledige controle over de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Logisch dat steeds meer ondernemers in de metaal en techniek voor payroll kiezen, nietwaar?

 

De metaal en techniek staat alom bekend als een hectische branche. Als ondernemer ben je drukker dan druk en zit je niet te wachten op allerlei administratieve bijkomstigheden als de salarisadministratie, de afdracht van sociale premies, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het zorg dragen voor verzekeringen, het begeleiden van eventuele ontslagprocedures, het opstellen van de jaaropgaven en het verwerken van eventuele veranderingen in Cao’s en wet- en regelgeving. Als payroll partner van metaal en techniek nemen wij dit allemaal van je over: wij reduceren je complete personeelsadministratie tot één overzichtelijke factuur.

De
Voordelen

Payroll specialist in de metaal en techniek
Wij verlonen iedere maand ruim 350 werknemers in de metaal en techniek branche.

24/7 bereikbaar voor vragen en advies
Onze hr-professionals zijn altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over de meest uiteenlopende hr-zaken.

In overleg is alles mogelijk
Specifieke wensen of situaties zijn voor ons geen enkel probleem. Maatwerk leveren is een van onze sterke punten.

Iedereen op tijd betaald
Jij tevreden, maar vooral ook je medewerkers. Tevreden medewerkers zijn op hun beurt weer gemotiveerder en productiever. Een win-win dus.

Transparant, open en eerlijk
Bij ons vind je geen kleine lettertjes. Iedere periode ontvang je één duidelijke, overzichtelijke factuur. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Snel, sneller, snelst
Vandaag een nieuwe medewerker aangenomen? Dan kan hij of zij morgen al beginnen. Nieuwe medewerkers zetten wij binnen 24 uur op de loonlijst.

Actie

logo direct payrolling
logo arbo centrum

Het ARBO Centrum verzorgt veiligheidscursussen. Als nieuwe klant van DIRECT Payrolling ontvang je nu tijdelijk een tegoed van €300,- dat je vrij kunt besteden aan een cursus voor (nieuwe) medewerkers*.

Populaire cursussen:

 • Heftruck (vanaf €125,- per cursist)
 • Hoogwerker (vanaf €125,- per cursist)
 • Bovenloopkraan
 • VCA (vanaf €75,- per cursist)
 • BHV (vanaf €195,- per cursist)
 • Meer cursussen kun je bekijken op de website van Arbo Centrum 

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

Meld je direct aan en besteed je personeelszaken uit aan DIRECT Payrolling. Bovendien ontvang je nu een tegoed van €300,- voor de veiligheidscursussen van ARBO Centrum*.

Vul het formulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

*Actievoorwaarden: 

 • Deze actie loopt van 01-11-2018 t/m 31-01-2019. Alleen binnen deze periode is het mogelijk om je aan te melden voor de actie.
 • DIRECT Payrolling biedt deze service aan via Arbo Centrum.
 • Het is alleen mogelijk gebruik te maken van deze actie als je klant wordt van DIRECT Payrolling.
 • Het welkomstcadeau van €300,- wordt alleen toegekend wanneer je daadwerkelijk diensten afneemt bij DIRECT Payrolling. 
 • Het toegekende welkomstcadeau van €300,- kent geen afloopdatum. 
 • Het toegekende welkomstcadeau van €300,- wordt als tegoed ingezet voor Arbo Centrum.
1
Hallo, hoe kunnen we je helpen?
Powered by
Back To Top
×Close search
Zoeken