Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

Payrolling voor de ICT branche

Payrolling voor de ICT branche

Payroll voor bedrijven in de ICT. Het is een oplossing die ontzorgt. Waar bij jou elke dag in het teken staat van slimme ICT-oplossingen, staat bij ons elke dag in het teken van slimme personeelsoplossingen: payrolling. Met payrolling nemen we bij DIRECT jouw personeel komt op onze loonlijst. Zo weet je dat alles goed geregeld is – precies zoals jij dat in de ICT graag ziet.

Payrolling ontzorgt van a tot z

Met payrolling in de ICT neemt DIRECT Payrolling & Staffing niet alleen de personeelsadministratie van je over, maar ook het juridisch werkgeverschap. Als payrollbedrijf doen we dit voor bedrijven in de ICT en ook voor bedrijven en organisaties in de zorg, horeca en bouw. Al deze bedrijven ontzorgen wij op het gebied van personeel van a tot z.

Van alle ICT-bedrijven in Nederland maakt ruim 20% gebruik van payrolling. En dat aantal neemt steeds verder toe. Het is geen vreemde ontwikkeling. Want met payrolling nemen wij als payrollbedrijf alle verantwoordelijk op ons die bij het werkgeverschap komen kijken: de maandelijkse salarisbetaling, pensioenopbouw, vakantiedagen en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Payrolling ontzorgt ICT-branche

Natuurlijk verandert er met payrolling niets op de werkvloer van jouw ICT-bedrijf. Als ondernemer blijf je zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe ICT’ers, de onderhandelingen over hun salaris en het voeren van beoordelingsgesprekken.

Alle overige zaken nemen wij van je over. Denk aan de bijkomende administratie, het opstellen van de contracten, de verloning, verzekeringen en het verzorgen van de jaaropgaven. Zo houd jij meer tijd over om te doen waar je goed in bent: het ontwikkelen van de juiste ICT-oplossingen voor uw klanten.

Lees meer over payrolling voor werkgevers

Alles duidelijk? Offerte aanvragen

Ben jij ondernemer in de ICT? En wil je meer weten over payrolling? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Een payrollexpert vertelt je graag alles over onze diensten en tarieven. Doordat we bij DIRECT Payrolling & Staffing snel schakelen, kan die nieuwe ICT-medewerker morgen al op onze loonlijst staan – en dus bij jou aan het werk!

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

  • Hidden

    Marketinginformatie

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top