skip to Main Content

Payrolling in de horeca en hospitality. Het is een constructie die ondernemen makkelijk maakt. Want juist in deze gastvrije branches wil je als ondernemer zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zorgen over het personeel – die tijd besteed je liever aan je gasten.

DIRECT Payrolling & Staffing

Bij DIRECT Payrolling & Staffing maken we ondernemen graag makkelijk. En payrolling is daar een groot onderdeel van. Zet je jouw personeel op onze payroll, dan maak je je horecabedrijf flexibeler en profiteer je tegelijk van maximale zekerheid.

Wij hebben jarenlange ervaring met payrolling voor restaurants, cafés, hotels en andere bedrijven in de hospitality-branche. Naast in de horecabranche, verzorgen we de payrolling voor bedrijven in bijvoorbeeld de bouwsector, zorg en ICT.

Waarom payrolling voor de horeca?

Verreweg de meeste bedrijven in de horeca en hospitality werken veelvuldig met 0-uren contracten, een arbeidsovereenkomst die zes maanden toegepast mag worden.

Wanneer jouw hotel, restaurant of café besluit om met DIRECT Payrolling & Staffing in zee te gaan, dan kunnen wij je medewerkers maar liefst 130 weken op basis van een 0-uren contract op onze payroll zetten. Hiermee bereik je als ondernemer niet alleen de gewenste optimale flexibiliteit, maar ook nog eens een perfecte controle op de arbeidskosten: via de payroll formule betaal je medewerkers tenslotte alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Lees meer over payrolling voor werkgevers

Voordelen van payrolling

Bij payrolling fungeert DIRECT Payrolling & Staffing als juridisch werkgever: jouw personeel komt op onze loonlijst. Maar, jij blijft praktisch gezien natuurlijk gewoon de werkgever: jij selecteert de geschikte medewerkers, jij verschaft het werk. Payrolling verandert dus in de essentie helemaal niets aan de verhoudingen op de werkvloer.

Door het juridische werkgeverschap uit handen te geven aan DIRECT, parkeer je alle werkgeversrisico’s. De vaak hoge kosten die ziekte, langdurig verzuim of ontslag met zich meebrengen, zijn voor onze rekening. Een ander voordeel van payrolling is dat jouw personeelsadministratie een stuk eenvoudiger wordt. Je hoeft je niet druk te maken om sociale premies, verlof, vakantiegeld, pensioenopbouw of loondoorbetaling bij ziekte. En of je nu 1 of 21 medewerkers bij ons op de payroll hebt staan – je ontvangt aan het eind van de maand slechts één factuur.

  • Flexibeler in het personeelsbestand
  • Betalen per gewerkt uur
  • Geen ingewikkelde personeelsadministratie
  • Geen werkgeversrisico bij verzuim of ontslag
  • Financiële situatie beter op een rijtje
  • Nieuw personeel binnen 24 uur aan het werk

Alles duidelijk?
Offerte aanvragen

DIRECT Payrolling & Staffing biedt werkgevers én intermediairs tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van je over en tekenen we voor alle bijkomende administratieve zaken. DIRECT Payrolling & Staffing reduceert je personeelsadministratie tot één factuur.

Ontvang geheel vrijblijvend binnen 24 uur per e-mail een offerte op maat.

Binnen 24 uur

Geen verplichtingen

Altijd bereikbaar

"We zijn pro-actief, niet afwachtend. We zijn snel en we werken met passie. We zijn betrokken en persoonlijk. We zijn eerlijk en je kunt ons contacten waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij zijn DIRECT."

Back To Top