Skip to content
Snel en professioneel Binnen 24 uur op contract Kundige HR-adviseurs Maatwerk oplossingen

NOW-regeling: dit is wat je moet weten

Het kabinet wil tijdens de coronacrisis banen en inkomens van mensen beschermen. En heeft om die reden op 17 maart een economisch noodpakket aangekondigd. Eén van de maatregelen is een tegemoetkoming in de loonkosten voor bedrijven die nu omzetverlies lijden. Deze tegemoetkoming heet de Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid, de NOW-regeling. Materie die voor onzekerheid zorgt én erg ingewikkeld kan zijn. Want hoe zit het met de aanvraag voor de NOW (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid)? En wat heb je precies nodig om de NOW aanvraag te doen? Zijn er zaken waar je op moet letten bij de aanvraag en wat je moet weten over de definitieve vaststelling?

Op 19 mei 2020 hebben we het online webinar genaamd NOW: dit is wat je moet weten georganiseerd. Hendarin Mousseli, eigenaar van VRF Advocaten, én Edwin Prijden, directeur van DIRECT Payrolling & Staffing hebben tijdens het webinar gesproken en op al deze, en vele andere vragen, antwoord gegeven.

Wie: Hendarin Mouselli van VRF Advocaten en Edwin Prijden van DIRECT Payrolling & Staffing
Wat: NOW: dit is wat je moet weten
Waar: Online
Wanneer: dinsdag 19 mei 2020
Hoe laat: 16.00 – 17.00 uur

Onze sprekers

Bij een leerzaam programma horen ook inspirerende sprekers. Zo hebben wij Hendarin Mouselli van VRF Advocaten en Edwin Prijden van DIRECT Payrolling & Staffing gevraagd om iedereen mee te nemen in de wereld van nu en de NOW-regeling.

Hendarin Mouselli
Hendarin Mouselli
VRF Advocaten

Als medeoprichter van VRF Advocaten is Hendarin helemaal thuis in de wereld van flexibele arbeid. Ze luistert, volgt en bedenkt elke mogelijk route naar juridische oplossingen. Die zet ze in voor haar cliënten, stuk voor stuk ondernemingen die actief zijn in flexwerk. Zowel aan de inlenende als uitlenende kant. Ze begrijpt de drive van de ondernemer, ziet zijn belangen en afwegingen. Als je dat combineert met recht dan heb je het gouden ei.

Samen met Sander richtte zij in 2015 VRF Advocaten op, het eerste advocatenkantoor in Nederland uitsluitend actief in de flexmarkt. Een kantoor anders dan andere. Niet alleen qua vakgebied, ook qua werkmentaliteit. Haar trefwoorden zijn lef en betrokkenheid. Het lef om nieuwe wegen in te slaan en een andere visie te uiten. De betrokkenheid in meedenken met de cliënt, creatief met zijn problemen omgaan en een andere, nieuwe kijk hebben op belangrijke onderwerpen rondom flexwerk. Die deelt Hendarin graag. Ze is veelgevraagd spreker, organiseert bijeenkomsten en publiceert in online en offline media.

Edwin Prijden
Edwin Prijden
DIRECT Payrolling & Staffing

Edwin Prijden is directeur van DIRECT Payrolling & Staffing. Als grote speler binnen de uitzendbranche, weet hij als geen ander wat voor impact de coronacrisis heeft op de flexmarkt. Grote omzetdalingen, de eerste faillissementen, enkele tienduizenden uitzendkrachten die hun baan al kwijtraakten; Maar ga je dan bij de pakken neer zitten of schakel je juist een paar tandjes bij?

Edwin Prijden kiest heel nadrukkelijk voor de laatste optie. Hij profileert zich met een onderscheidende aanpak; een aanpak waarmee hij DIRECT én alle klanten zonder al teveel kleerscheuren door deze periode probeert te loodsen. Zijn motto? “Samen overwinnen we deze crisis”.

Webinar gemist? Kijk 'm hier terug

Meer informatie? Neem dan contact met ons op, via:

Back To Top